Mindig van választásod!


Vagy létrehozod magadnak a jövődet, vagy áldozattá válsz annak a jövőnek, amit valaki más hoz létre helyetted. Rakd tele a fejd álmokkal, és nem marad hely a kételyeknek. Légy hálás azért amid van, fejezd be a panaszkodást. Neked sem tesz jót, és a problémákat sem oldja meg. Légy bátor és hozz létre egy olyan környezetet, miliőt magadon körül, aminek az alapja az őszinteség és a tisztelet.
Ne vesztegesd az időd arra, hogy belemész az elfojtott érzelmeid által diktált játszmákba, hiszen ezáltal tartod távol magad azoktól az emberektől, akik tényleg szeretnek téged, és akikre te is vágysz valójában. Mélyebb önismeretre teszel szert, sokkal jobban megismered magad.
Amikor abbahagyjuk a görcsös megfelelést másoknak, akkor kapunk egy esélyt arra, meghalljuk a saját gondolatainkat. A csöndes elmélkedés szabadsága segít bennünket abban, hogy végül megértsük, mit is akarunk és mit várunk el önmagunktól. Megtanuljuk becsülni, szeretni, megvédeni saját magunkat, és nem leszünk sebezhetőek akkor sem, ha valaki rosszul bánik velünk.
Nemet mondani segít tanulni a hibáinkból, csiszolja, finomítja azt a képességünket, hogy felismerjük: mi az, amit szeretnénk, és mi az, amit nem, és hogyan találjuk meg a kettő között az egészséges egyensúlyt.
Légy bátor szembenézni magaddal, az életeddel és a tetteiddel és meglátod, ha felelősségteljes döntéseket hozol, akkor az életed minősége is változni fog. Bármikor elakadsz, sose feledd: A Főnök Te vagy, az Életed Te magad irányítod, és Te írod a forgatókönyved is! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu