Misztikus sorsformáló energiákban

H    E    T    I       T    A    R    O    T
április 10-től április 16-ig.

A hét elejében a Nap-Jupiter (tisztázó-bölcsesség) kapcsolódásban jobban ráláthatsz sorsfeladataidra. A tudatos felismerések, világosan átlátott döntések ideje jön el. Önelemzésre, önfejlesztésre kitűnő időben vagy. Önismereti tanácsadással várlak szeretettel – órás céltudatosságra emelő program személyre szólóan  Neked!

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
A hét eleje a skorpiós energiákban telik, amely a misztikus-spirituális gyakorlatok, programoknak kedvez. Most könnyebben kapcsolódhatsz égi-szellemi vezetőidhez mély meditációidban. Hasznos sorsépítő tanácsokat kaphatsz, ha figyelmesen hallgatsz. (Felsőbbrendű Én angyalos gyógyító meditációval várlak szeretettel.)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Kellemes programmá válhat a hegyvidéki túra, avagy a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.  Fogyasszatok adalékmentes, egészséges ételeket – kerüljétek a szintetikus mérgeket! Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, bőrápolásra, kozmetikára és hajmosásra is remek nap lesz a hétfő.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek pozitív ideje lehet – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Nyilas jegyében jár, április 11-én, kedden lép át a földies Bak jegyébe.)

A Császárnő III – Termékenység, kreativitás, bőség.
A hét közepében szerelmes rezgések érkeznek. A plejádi energiákban igencsak kreatív lehet – alkoss, hozz létre valamit különlegeset. A jelenlevő rezgések a kapcsolatoknak és a termékenységnek is kedveznek. Szerelmi mágiákkal, kapcsolatot bevonzással, a már meglévő kapcsolatot összerezegtető angyali áldással – kapcsolati tanácsadással is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a hosszabb séta, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Egyetek zöld salátákat, kitűnő ásványi anyag és vitaminforrás! A fogyó- és tisztító kúrád tovább folytathatod. Kozmetikára, hajmosásra ápolásra kedvező lesz a kedd, a kéz-körömápolásnak a szerda kedvez. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Bak jegyében jár, április 13-án, csütörtökön lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Mágus I. – Gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő.
A Vízöntő hold ereje a mágiának kedvez a nap-jupiteri rezgésekben. Varázsolj, manifesztálj – angyalmágiának is jó ideje lesz! Kapcsolat lélekszintre emelésére, harmonizálásra is magasztos energiák lesznek a vénusz-szaturnuszi időtérben. A tisztázó nagy beszélgetésekben kiderül ki az aki hozzád tartozik, és ki az aki már elhidegült. Oldással, blokkoldással, engedő szertartással is jöhetsz hozzám, bátran.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a lakás átszellőztetés, kellemes a kirándulás, hegyi túra. Nem ajánlatos műteni a visszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Igyatok rendszeresen – ha szomjas vagy az már a kiszáradás jele! Regeneráló masszázsra, tisztító és fogyókúrára jó napok jönnek, hajmosásra, fogorvosi vizitre a péntek-szombat előnyös lesz – a vasárnapi napon a hajvágás tilos, mert korpa és csomós haj kialakulásához vezethet. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek kedvező lehetőségei jönnek – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, április 16-án, vasárnap lép át a Halak vizes jegyébe.)


A misztikus hétben sorsváltoztató energiák hatnak, Sorsangyali lehívásokkal kedveskedek neked angyalos konzultációban.
A vasárnap már a jövőtervezésnek kedvez – családi dolgokkal való foglalkozás ideje lesz – karmaoldásra is áldott rezgések lesznek – remek probléma megoldást segítő energiák hatnak a halak vizes hold idejében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu