Nagy Tanítómesterünk újra úton!

Erős spirituális energiában fejlődhetünk tovább!

„Gyakorta előfordul, hogy ellenállunk a változásnak, amikor bekopog az életünkbe. Ennek az oka, hogy a nagyarányú változástól legtöbbször félünk, hátha rosszat hoz. Holott fontos az eszünkbe vésni, hogy a változások azt jelentik, hogy valami jobb következik. Az Univerzum nem tűri a vákuumot, ezért ha valami megszűnik, másnak kell állnia a helyére. A változás közeledtével engedd el magad, ne veszítsd el a hitedet, és tudd, hogy a változás SZÍNTISZTÁN JÓ. Valami csodálatos van úton feléd!” – Rhonda Byrne


A megújulás mindig belső lépés Isten felé.
Az Igaz Ember támogatja a magasabb világ. Szaturnusz a sorsbolygónk újra nekilódult, elindult ismét a több hónapos hátrálás után. Időt kaptunk, arra hogy a felmerülő, hozzánk érkező sorsfeladatokat felvállaljuk, és helyesen cselekedjünk. Egy kedves régi ismerősöm nagy mappát mutatott ezidőtájt… ‘Jóvátétel’- ez volt reá írva, erős, írott betűkkel… 
Volt neki dolga bőven…bevállalta és beteljesítette, rendet tett az életében, mert tudta, hogy csakis így haladhat tovább.

Ha jó úton jártunk, most áldásban részesít bennünket az Univerzum.
Annak aki hamis volt, csalt, vagy csak elbújt a lehetőségek elől, a kihívásokat elodázta most új leckékkel áll elő a sorsa. „Isten szeme mindent lát, még a gondolataidat is hallja.” Semmi sem marad kiegyenlítetlenül. Ha nem akarod, akkor is megkapod – az élet néha kényszerít, hogy fejlődj, s tovább haladhass. Ma a Mars (a vitalitás, a férfiasság, a szenvedély, a tetterő, a cselekvés és a lendület bolygója, )is bekapcsolódik majd a sorba, elindul égi pályáján – a Vízöntőbe lépve halad tovább, erős uránuszi energiákban. Váratlan és meglepetésszerű változásokat generálva. Véletlen pedig nincs, sorszerűség van! Mindenkinek más és más életterületen hozhat nagy átalakulást ez az őszi energiahullám. A személyes évek vonatkozásában jönnek majd a kihívások. A bolygók csakis a cselekvő tetteknek adnak energiát. Ne várd, hogy valaki más majd megoldja helyetted az életed. Sorselemzéssel segíthetek Neked, hogy jobban és tisztábban lásd a Sorsod.

A sorsa elől senki sem tud elmenekülni!
Ha itt van dolgod, hiába menekülsz el egy másik országba. Amit át  kell élned, abba belekényszerít az élet. Ahhoz, hogy átléphess az újba, a régit el kell engedni, ami nem működik le kell végre zárni! A jelek jönnek: ami nem hoz örömöt, nem boldogít engedd el!
Döntések, lehetőségek, és meggondolt döntések jönnek sorban. Ne vedd rontásnak az érkező gondokat. Inkább old meg a feladatokat. Az életküldetés látván, hasznos lehet a váltás. Lás hozzá hálával, mert ez mind arról szól, hogy feljebb léphess – fényesít, tisztít, harmonizál és érlel minden kihívás. Ha elakadnál, vagy csupán energetikai tisztításra vágynál szeretettel várlak – karmaoldással, szerencseenergiákkal, csakra-aura tisztítással!

A sokat megélt lapok pozitív energiákat jeleznek:  A Halál –  A SzerencsekerékA Próféta – A Mértékletesség.  Új kezdetek a spirituális őszben, az égiek segítenek, új utak, új sorskörök nyílnak meg előtted.


Szeptember egy új kezdet lehetőségét hozza el mindenkinek!
Elengedés, oldás, cselekvő, teremtő megvalósulás – nagytakarítás ezerrel. Mindezt azért, hogy felépíthesd a szebb jövődet. Idő van – nincs megalkuvás. Megfontoltan, bölcsen, derűvel. A fájdalmakból nekem is volt már bőven. Erőd lesz – kitartás! A félelmet felejtsd el, negatív energia és csak rombol. Minden önbeavatás szerencsés tanítás. Veletek együtt én is úton vagyok – pozitív programban, áldásban haladok.

Egy jobb és szebb önmagadra találást adjon minden célmegvalósítás. Sikeres feladatmegoldást kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.
Konzultációk személyesen, skypeon és messengeren.
Kapcsolat: 20 278 26 12

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php