Nap-Plútó rezgésekben

A Plútó óriási lendületet és energiát ad életünk átalakításához és a lélekfejlődéshez.

Tudatos, bölcs lépéseket tehetünk minden életterületen. Itt az idő, hogy színre lépjünk, vége a halogatásnak. Ne mások hibáira, hanem a feladatotokra figyeljetek. Formáld a vágyaidat célokká és tervezd a feléjük vezető utat.

Jövőtervezésre, jövőteremtésre, jóslásra kiváló az időtér energetikája: március 20-25-ig.

A körülöttünk lévő események és emberek tükörként működnek körülöttünk. Megmutatják önmagunk azon oldalait, melyeken dolgoznunk és amelyeket fejlesztenünk kell, ahol nem léteznek hibák, nincsenek kudarcok, csak lehetőségek a spirituális fejlődésünkre.
Szeretettel ajánlom mindazoknak a tarot kártya segítségét, aki elakadt élete sűrűjében, ha szeretne megerősítést kapni egy döntése előtt, ha kíváncsi arra, hogy életeseményeit hogyan vonzotta az életébe, ha az utat keresi saját önvalójához és egy teljesebb, boldogabb élet megéléséhez.
Nekem a Kazanlár-tarot a kedvencem számmisztikával, egy csipetnyi asztrológiával megspékelve – opciókat mutat lehetőségeket jelöl, válaszutaknál is jó döntés. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket tarot-szeánszra. Grátisz: energetikai rezgésszint bemérés/emelés. Előre egyeztetett videóhívásos megoldással is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről  nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu