Néhány igazság a nehéz időkről


1. Ha elfogadod, hogy a nehéz idők az élet évszakainak részei, akkor megakadályoz abban, hogy depresszióba süllyedj.
2. Őrizd meg az egészséges perspektívát. Nehéz időkön mész keresztül, nem jelenti azt, hogy nem vagy áldott, valójában valami nagyszerűre készülsz. A felkészülés gyakran nem könnyű, de ez az elkövetkező jobb dolgok alapja.
3. A nehéz idők felfedik előtted az igaz barátaidat, és leleplezik a hamisakat.
4. A nehéz idők olyan igazi barátokat mutatnak be neked, akik vonzódnak a célodhoz.
5. A legjobb ötleteket hajlamosak nehéz időkben fogalmazni.
6. Néha Isten megengedi, hogy nehéz időkön menj keresztül, hogy felébresszen és felkeltse a figyelmed, különösen, ha túlságosan is megismerkedtél vele.
7. Néha olyan zsákutcába kell jutnod, ahol csak Isten tud segíteni rajtad, hogy senki más ne kaphassa meg a dicsőséget, csak Isten.
8. A nagyszerű emberek megtanulták a nehéz idők művészetét, hogy valami mesterévé váljanak.
9. Vannak leckék, amikre a nehéz idők megtanítanak, hogy a jó idők nem tudnak.
10. A nehéz idők felnyitják a szemed, hogy olyan lehetőségeket és ajtókat lásd, amelyeket nem tettél önelégültnek.
11. Néhányunkból hiányzik a bátorság, hogy túllépjünk a jelenlegi szintünkön, és hiányzik a kezdeményezés, hogy egyedül tegyük meg a következő lépést, a nehéz idők az életed következő szakaszába katapultálnak, amit félsz megtenni.
12. A nehéz idők meztelenítenek, hogy olyannak lásd magad, amilyen valójában vagy. A nehéz idők arra kényszerítenek, hogy őszinte legyél önmagaddal, miből vagy valójában? Mert amikor nehéz időkön mész keresztül, nincs kit lenyűgöznöd, önmagadnak kell lenned.
13. A legtöbb pár a legjobb évadját a mélyponton tölti be. Ilyenkor próbára teszik az igaz szerelmüket, és együtt erősebbek lesznek.
14. Ahelyett, hogy a nehéz időkre panaszkodnál, kérdezd meg magadtól: „Mit tanítanak nekem és hogyan lovagolhatom meg ezt a hullámot, hogy jobb legyek?” „
15. Olvass életrajzokat a nagy személyiségekről. – GIJ