Neked is van, meg neki is van…

Van, aki odahaza tarottozik, vagy a neten próbálkozik – s egyre jobban csak belezavarodik a válaszokba. Jön ilyen is, meg olyan is. Nemhogy dönteni segítenének, hanem zavaros, kétértelmű válaszokat adnak. Egyszer ez, másszor az jön ki…ki a csuda tud ezen már eligazodni – sokan tévútra terelődnek.

Miért van az, hogy ha saját magamnak „jósolok” egészen mást dob ki a tarot mint amikor elmegyek egy spiritisztához?! – kérdezte tőlem a minap egy igen kedves ismerősöm, aki szinte megszállottan kutatja a miérteket. Erre igen egyszerű a magyarázat – feleltem mosolyogva felé fordulva. Amikor otthon, vagy a munkahelyen, akár egy mosdóban, vagy egy szórakozóhelyen stb. vetsz „gyorsba’ lapokat nem igazán tudsz elmélyülni, száz és ezer gondolat fordul meg a fejedben…nem tudsz a kérdésedre koncentrálni, de lehet hogy fel sem teszed azt… – talán másra is gondolsz közben, vagy netán nem teszed fel a kérdésedet érthetően, egyérteleműen, értelmezhetően. Talán a tudalattid vezeti a kezedet, talán azt a lapot akarod kihúzni ami téged igazolva lehet, hogy rossz útra terel. Olyan is lehet, hogy az illető megszállás alatt van, és nem a maga ura, netán a tér nem tiszta, és egy kívülálló szellemi entitáns válaszolgat.
Tiszta, szentélyben a beavatott kártya szellemvilága van jelen – ő ‘viszi a kezedet’ – és a gondolataidat arra összpontosítja amilyen kérdést feltettél.  A hiteles lapokat mutatja. A  jelen levő szellemi erők jelzik, hogy honnan húz lapot. Ugyanígy a beavatott orákulum is nem a szerint húz lapot, hogy meleget hideget érez, vagy villognak a kártyalapok. Hanem a tarot szellemi erőid kérdezi és akként választ, ahová vezetik a kezét. Átadja magát a szellemi erőknek, a vezetésnek, hogy a megfelelő lapot mutassa meg neked, azt ami a kérdésedre válaszként érkezhet.

Érdemes tehát tiszta térben, beavatott helyiségben végezni a szeánszokat, és elmélyedve, lecsendesedve igazodni a megszentelt, beavatott lapokhoz. Az orákulum a ‘kártyán felül’ lát- – hallja, érzi, megsejti még azt is, amit a lapok nem mutatnak – és átadja neked a fenti világ üzeneteit. Az értelmezésben is segíthet – hiszen a lapokat nem összeolvasni kell – értelmezi lehet a saját sorsutaddal kapcsolatosan is. Minden embernek más tudatszinten áll, minden sorskör egy újabb állomás. Tiszta tudattal látható át a változás, és a változtatás minősége és ereje. Céltudatosan dönteni, választani csakis tiszta tudattal lehet. Érdemes tehát olyan hozzáértőhöz fordulni, ahol mindezek a feltételek adottak a tökéletes tarot üléshez. Otthoni relaxhoz tehát: Meditáció  – tisztaság – befogadó tisztelet. Figyelj oda mindig a kérdéseidre – mert a válaszok nagyon is értékesek lesznek! Én a Kazanlár-féle misztikus tarot kártyát ajánlom, nekem erre van beavatásom –  érte örök hálával vagyok –  tanáromnak, dr. Kazanlár Áminollah Emil professzor úrnak.

Továbbra is szeretettel várom tanácsadásaimra  a spirituális úton járó ezoterikus és exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – rezgésszint emelés
Kapcsolatfelvétel: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Vidékről, külföldről messengeren is lehet: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim: https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php