Nézd magad az angyalok szemével!

Légy önmagad fénye, és társaid vezérlő csillaga, keresd meg a  sötétséget és vigyél fényt oda. A szeretet a legnagyobb erő, mely utat mutat neked, hol kell segítened magadon, és az embereken.


Ne félj, bátran lépj egyre magasabbra, s ne hallgass a reményvesztett démonokra. Ne higgy amikor azt suttogják neked: Ó ez úgy sem sikerülhet! Hited mindenen átsegít majd jót akarsz és egyre jobbat.
Nézd magad az angyalok szemével, így megértheted az eddigi életed.
Ne keseregj azért, amit nem tettél meg, s ejts könnyeket azért amit elvesztettél.
Van a lelkedben egy láng a tudatosságod fénye, engedd,hogy ez mindent elégessen végre.
A sorsod a tiéd,te érzed és tudod mit kell tenned, még akkor is ha mások nem értenek veled egyet. A szeretet megvéd a sérüléstől, és utat mutat neked, állj ki elveid mellett. Mindig érezheted majd, hogy az angyalok ott állnak melletted és simogatnak. A szenvedély tüzével töltik meg testedet, megmutatják majd mit hol keress.
Találd meg szíved saját igazságát, mert csak akkor látod meg, milyen is az élet valójában.
Ne csak a szemeddel nézz, hanem a szíveddel láss, ott rejlik a teljes igazság. Ott rejlik a fény, a jókedv és mosolygás, még akkor is ha a külvilág teljesen más. Élj szívedben mosollyal hát, hiszen valahol mindig várnak rád. Az embereknek szüksége van rád, szórd szeretetfényedet, s mindig add tovább.
Az élet sokféleképpen megáldott téged, fedezd fel magadban a bőséget és a kedvességet. A dolgok megvalósulásának kulcsa a kezedben van, hiszen te vagy saját életed teremtő mágusa. Keresd és kutasd a szíved titkait, és meglátod az élet mire is tanít. Ha a szeretetért élsz, más szemmel nézel majd a világra, s rájössz majd, hogy Te vagy a világ világossága! – K.Gy.