Nincs olyan, hogy nincs megoldás

Csak egyet tudni kell hozzá:  El kell kezdeni kibogozni a szálakat, elkergetni az illuzórikus logikát, tiszta fejjel és szívvel nézni rá arra, ami van. A bennünk levő kérdésekre bennünk van a válasz is.  A döntéseink, a terveink, a sikereink mind-mind előre eltervezett lehetőségek – csupán annyit kellene tenni hozzá, hogy belenézel a saját életedbe, kívülről és egy kicsit másképpen, s máris megláthatod a megoldást.A dolgod ott van, ahol vagy!

Van amikor valaki úgy érzi jobban jár, ha elmenekül a gondjai elől és más országban keres megoldást. Akinek véget ért a sorsa ott, ahol van…máshol folytatódhat. De vannak, akiknek nem ez a megoldás, hanem a problémamegoldás. Megoldani a tanítást ott, ahol van, abban az országban. Hiszen amit nem oldunk meg lelki szintem, külső szinteken jelentkezik majd – az élet hozza elénk. A tarot mindig rámutat a lényegre: Az opciók, a válaszutak mindenre fényt deríthetnek, az időpontok ismerete a lépések valódi értelme – érdemes bizony faggatni a lapokat.

Egy régi barát azt kérdezte tőlem, mi lenne ha Angliába átköltöznie, s ott folytatná az életét. Úgy gondolta nem mennek jól a dolgai, elakadások vannak az életében –  így fogalmazott. Az egó az ami meggátolta mindenben. Az egó, amit úgy értek most, hogy elválasztva Istentől.
Nos, a férfi kérdésére a lapok üzenete ez volt: Ha Angliába megy csak abban az esetben lesz szerencsés és sikeres a sorsa, amikor minden erejével és idejével nekikezd a munkájának – a céljainak él – ez lesz a motivációja. Először nehezen indul be, majd fokozatosan felfelé ívelő karriert mutatott.
Míg ha itthon marad változtatni kell az életvitelén, hiszen egy jó nagy önsorsrontásban élt. És ha ezt megteszi, akkor a szerelemben kedvező fordulat várható. Mégpedig rátalál szíve hölgyére. Boldogságos jóllétet mutattak a lapok. S mit gondoltok mit tett a férfi? – Megfutamodott… Kiderült, hogy évek óta hitegeti magát vele: az ő sorsa a magány, és az egyedüllét. Megszokta barátait, rokonai sajnálatát ez ügyben, és változtatni sem merne kreált helyzetén –  marad abban a semmiben amiben élt.
Elszökött a szerelem elől, és Angliába kötött ki… Nos, ott be is jött a jóslat számára, hiszen a szellemvilág érti a dolgát!  Karrier, sok munkával…. és nahát három év múlva mi is történt? Belépett az életébe egy hölgy. De mivel még mindig nem szánta rá magát a boldogságra, csak amolyan talizós, barátnő lett a szíve párja… Azonban érik a dolog erősen – habár nem a nagyő a hölgy, de társa, és valamiféle tanítást tartogat neki. Örömmel hallottam tőle a történteket, amit ő szomorúan mesélt el…

A hit, a cél és a motiváció, a lelkesedés képlete.
Ha a tarot lapok azt mutatják, hogy az égiek segítségét kell kérni – azt az Angyal kommunikációban el lehet érni. Ha pedig olyat mutat a kártya, hogy csakis egy halott rokon tudna ebben ténylegesen tenni, mese nincs tovább… az ő segítségét kell igénybe venni. Amikor valaki a saját sorsában él a spirituális életfeladatát éli meg – minden, de minden a helyére kerül. Amikor vágyódik valahová máshová ott lesz az új sorskörünk. Amikor csak menekülni akarunk ugyanazok a dolgok fognak megtalálni ott is bennünket. Tehát nem lehet az elől elmenekülni, ami belül van… A legjobb úton az halad, akinek nyugalom, béke van a szívében. Minden feladatot tanításnak lát, és a megoldáson dolgozva fejlődik tovább.
Ha van célod az Univerzum támogatni fog – ha elkezded a megvalósítását annak, amiben hiszel,  lépésről lépésről haladva oldódnak a dolgok… Jönnek a segítő barátok, ismerősök, könnyebbednek a helyzetek. Minden nap okosabbá válhatunk, megvilágosodhat egy-egy helyzet, jobban ráláthatunk valamire… ami addig rejtett volt. Összeáll a kép, és végül kész lesz amit teremtettél – amire munkát, időt, lelkesedést, reményt és hitet tettél.

A teremtő Mágus benned él!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Bejelentkezés tarot elemzésre:
20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-tőle este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió

Sorselemzés – tarot