Novemberi energiák

Novemberben energikus változást hozó, mesteri, megoldó energiákat kapunk az Univerzumtól, hogy élettervünket beteljesíthessük!

osban

Mindenszentekkor megnyíltak a Mennyek kapui, és ott lakó szeretteink látogathattak el hozzánk.

Az előttünk álló héten újra növekszik a Hold. November első napjaiban a plútói hatás miatt a marsikus holdban érzelmi viharokra számíthatunk –

A hónap elején sok olyan kínálkozó alkalom adódik, amelybe belevághatunk,merész elképzeléseinkkel. De azért legyünk óvatosak – ezzel az erővel

A hónap közepétől kitartó munkánk sikerre vezethet bennünket. Befogadóbbak, optimistábbak leszünk.

November 14-én a Bika jegyében köszönt be ránk a Telehold. Ezt egy újabb elengedős időszak követi majd. Erős nyomást érezhetünk, hogy elszakadjunk a régi mintáktól, s egy új program segítségével, határozottabban ki tudjunk lépni komfortzónánkból egy emelkedettebb élet reményében.
Majd egy igen jelentős spirituális időszak következik.
A Sorsangyalok segítségével megoldást találhatunk belső vezetőnk segítségével a jelentősebb útmutatáshoz. Fordulópont következhet be életünkbe. A Neptunusz a szeretet bolygója újra előre indul.

November 29-én köszönthetjük az újholdat a Nyilas egyében. A sors keze erősen benyúlhat életünkbe, ha ezeddig még nem változtattunk berögzött félelmeink miatt életünk irányában.Majd ismét fel is lélegezhetünk,mert lassan lelkünk egyensúlyba kerül. Legyünk befogadók az isteni erőkre.

Novemberben az asztrológusok szerint a kos, bika, ikrek, halak, szűz skorpió, nyilas, bak napjegyűek lesznek igen aktívak, kitartóak, és magabiztosak céljaik elérésben. Ha asztrológiai képletedben szerepel bármelyik napjegy már te is benne leszel.

A Merkúr egészen 2017. február 7-ig jelen lesz a Nyilas jegyben, majd áttér a Bak jegybe: kinyílik előttünk a világ – érdemes ezen időben minden párkapcsolati, kapcsolati, szakmai kapcsolatunkat rendbetenni –  kitisztítani, harmonizálni.
Ha egy megváltozott, pozitív életszemléletünk alakul ki képesek leszünk a spirituális fejlődésre.

Az ősz angyala Torquaret.  A közeli és távoli terveink beérésénél a legerősebb a jelenléte. Kérjük arra Őt, hogy segítségével, és energiájával élvezni tudjuk munkánk gyümölcsét, életünk bármely területén a kiteljesedést. A távolságtartó falak omoljanak le, gondosabban tudjunk figyelni másokra. Haniel, Rafael, Zadkiel Arkangyalokat is hívhatjuk segítségül életünk fordulásánál.

 

Probléma megoldó tanácsadással, blokkoldó terápiákkal továbbra is szeretettel várom a spirituális úton levőket!

VARÁZSLATOS IDŐZÉST A NOVEMBERI ENERGIÁK MÁGIKUS KAVALKÁDJÁBAN – A Megvalósítás angyalai legyenek veletek!

Asajah
spirituális tanácsadó