Novemberi őszben

Novemberi energiák

Ebben a hónapban hatalmas energiát kapunk feladataink megoldására, terveink kivitelezésének elkezdéséhez. A Mars novemberben a Mérleg jegyében lesz velük.  A november tehát remek időszak arra, hogy megerősítsük emberi kapcsolatainkat, és hogy nekilássunk már régóta csak halogatott tervei megvalósításának. A bennünk eluralkodó fáradságot próbáljuk szórakozással kompenzálni. Így leszünk képesek feltöltődni.
A bensőséges, érzelmeket mélyítő november az egyedül élőknek hozhat szerelemet. A párkapcsolatban levőkben mélyülhet az összhang.

 


November első napjai az elengedés ereje – a Halottak napja a csendes emlékezés időszaka.
Megnyíltak a Mennyek kapui, és ott lakó szeretteink látogathattak el hozzánk. Azrael Arkangyal enyhíti a nehéz energiákat, és veled lesz az elengedés, az emlékezés elengedő fájdalmában.

 

Telehold november 4-én, a Bika jegyében.
November 4-én a Hold a Bika jegyébe lép . A Telehold energiájában az elengedő szertartásokat nagy eredménnyel végezhetjük el. A lényeg, hogy a belső értékek felülkerekednek az anyagi világon. A spirituális energiák a harmóniára törekvést erősítik.
Az elkövetkező napokban legyünk óvatosak pénzügyeinket illetően – a Nyilas-Merkúr energiák néha túl nagy lelkesedést adhatnak… Addig érdemes nyújtózkodni, ameddig az a bizonyos takaró ér….
Vigyázzunk szeretteinkkel meglévő harmóniánkra, a féltékenység most sem a legjobb döntés, semmire sem megoldás. A bizalom a legfőbb alapja egy kapcsolatnak – emlékezünk erre, amikor az esetleges birtoklási láz eluralná szívünket!

 

November 10-én az év utolsó tízmilliószoros napja lesz.
Teremtés energiák hatalmas erejű manifesztációra képesek – ha összerezgünk vele, és kérésünket az égieknek felküldte, elengedjük a problémát ami jár vele. A szertartásra saját Arkangyalunkat is megidézhetjük, s az ő rezgésével kérésünknek is majd nagyobb energiát adunk vele.

 

Az Újhold november 18-án a Skorpióban talál majd bennünket.
A szenvedélyes jegy  rezgése tudatalatti mélységeinkbe vihet el bennünket. A rejtett vágyak, elfojtott érzések törnek majd fel. Megoldhatatlannak tűnő,  már-már elfeledett tudattalan mélységeinkből.

A hónap vége felé már a merkúri-Nyilas a nagylelkűség energiájával ölel meg bennünket, nyitottabbak, és toleránsabbak, megértőbekké válva, merészebbek is lehetünk.

 

Az Ősz angyala Torquaret. A közeli és távoli terveink beérésénél a legerősebb a jelenléte. Kérjük arra Őt, hogy segítségével, és energiájával élvezni tudjuk munkánk gyümölcsét, életünk bármely területén a kiteljesedést.

 

„Az élet gyönyörű. Nézd csak meg egyszer a napfelkeltét a rét illatozó virágai között pihenve, vagy csodáld meg a nyár végi csillaghullást! Olvass el néhány igazán izgalmas könyvet, és merülj el a gyermekek önfeledt mosolyában. Ússz egy jót egy tiszta vizű hegyi tóban, és fuss az őszi ruhába öltözött, színes levelű fák között!
Lásd meg az emberekben a jót, és a te létezésed is jobbá válik!

– Mindez nagyon szépen hangzik, de nem győztél meg.
– Barátom, Gabriel virágnyelven azt tanácsolta neked, hogy légy szerelmes, és akkor számodra is szebbé válik a világ!” – A.O.Esther

 

Szenteljünk sok időt a pihenésre, és a lazításra, töltsünk több minőségi időt szeretteinkkel. Probléma megoldó tanácsadással, blokkoldó terápiákkal továbbra is szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

 

Csodás hangulatú,  áldott őszi napokat kívánok!

Asajah
spirituális tanácsadó

Elengedő szertartások – Teremtő mágiák.