Március utolsó hetére

H   E   T   I        T   A   R   O   T
március 27-tól április 2-ig.

Ezen a héten leginkább a megbeszélésnek kedveznek a jelenlevő merkúri energiák. Ha tanácstalan lennél hová, merre tartasz a sorsutadon,  spirituális tanácsadással (önismereti foglalkozással) negyedéves, éves tarot-elemzéssel is kereshettek.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Remete IX. – A belső, mély felismerés, önnön fényünkre ébredés ideje. A hét eleje harmóniában telhet – törekedj a pozitív gondolatokra, tettekre. Ha önvizsgálatot tartva felismered a blokkjaidat – szembenézel a gondjaiddal máris a megoldás felé tartasz. Energetikai oldással, blokkoldással szeretettel várlak – jelentkezz be hozzám, kérj időpontot.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a mozizás, olvasás – hasznos a lakás átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Csakis egészséges ételeket fogyasszatok – kerüljétek a tartósítószeres termékeket! A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted – hajfestésre, és hajmosásra is kedvező energiák lesznek. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, március 28-án, kedden lép át a Rák vizes jegyébe.)


A Szerencsekerék X. – Sorsfordulati változások ideje. A beszélgetésre, eszmecsére, át-és megbeszélésre a hét közepének jupiteri-merkúri energetikai terében. A szaturnuszi időtér a tisztulásra invitál, jóvátételre jött el az idő – remek problémamegoldó energiákkal áld az ég az uránuszi rezgésekben. Szentelj minőségi időt kapcsolataidra, kapcsolódásaidra – a szeretet teréből közeledj minden cselekedetedben. Csakra-aura-meridián-nadi tisztítással, hangolással, harmonizálással – rontásvizsgálattal is! – energetikai szint emeléssel is kereshettek, egyeztess velem
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A legjobb program lehet a családi-rokoni összejövetel – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok gyümölcsöt a cukros desszertek helyett. Regeneráló-erősítős masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra jó időben lehetsz – bátran szépítkezhetsz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Rák jegyében jár, március 31-én, pénteken lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szívbéli döntés ideje. Megbékélésnek, megbocsátásnak, jóvátételnek is jó időpontja lesz a hétvége időtere – párkapcsolati függő ügyeidet is teheted most rendben. A harmonizálásnak-hangolásnak kedveznek a vénuszi-uránuszi rezgések. Emeld fel lélekszintű kapcsolódásaidat egy magasabb szintre. Minden negatív lehúzó rezgés elengedésének, megtisztulásnak jó idejében lehetsz – sorsuralással immár a jövőt tervezheted. Kapcsolat-elemzéssel, energetikai tisztítással, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással is segíthetek,ha felkeresel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családlátogatás, baráti-társasági program kitűnő időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok eleget, akkor is ha nincs nagy meleg – gondoskodjatok a folyadék pótásról.  Erősítő és regeneráló masszázsra, hajvágásra a péntek, szombat, vasárnap kiváló lesz: megújulhatsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés lehet a hétvége időtere – hacsak nincsenek büntibe. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, április 2-án, vasárnap lép át a Szűz földies jegyébe.)

A Mars-Rák- Ikrek-Vénusz kapcsolódásban kreatív erődben, alkotó kedvedben lehetsz – ne korlátozd magad! – hozz létre valami különlegeset.
A hétvégében már áprilisban járunk – új hónapba lépünk. Rendezd, tisztítsd kapcsolataidat – a pozitív hangulatnak, a továbblépésnek jó lehetősége ez a sorsikus eseményekben.
Meditációidban kapcsolódj a Magasabb Világhoz, szellemi vezetőidhez – a vénuszi-marsikus rezgésekben. Mihály arkangyal védelmében végezhetsz különböző spirituális szertartásokat. Ha „angyaloznál” jöhetsz hozzám angyal-szertartásmágiát tanulni.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu