Nyárelő havában – júniusi energiákban

Szent István hava nagy lendülettel indul!

Sorsikus eseményekkel teli napok elé nézünk. Légy biztos magadba, és tartsd a fókuszodat a céljaidon. Lesznek megint kvadrátok, együttállások, szextilek és trigonok, – a legjelentősebb közülük is a Jupiter-Plútó trigon, amely egészen június 23-áig tart.  Ezen időszak váratlan,  pozitív eseményeket hozhat – költözés, adás-vétel, utazás, karrier, kapcsolatok- szerencsés eseményében.  Nagyobb inspirációd lehet mindenféle új dologra: tedd meg amit tervezel.


A nyári időben Mihál arkangyalt (a siker angyala) és Raziel arkangyalt (a tettek angyala) hívhatjuk, imaginálhatjuk. E csodás Létezőktől gondjaink oldását és tetteink sikerességét kérhetjük szertartásmágiában.
Kazanlár tarot nagy arkánumból  A Diadalszekér VII. – Az Erő XI. és A Halál XIII. lapokat húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:  Határozd meg a céljaidat  a lehetőségek fényében, hatalmas spirituális teremtő erőd van, kezdj egy új, egy szebb, egy minőségibb életet. Tudatosítsd magadban, hogy mindig választhatsz és erősítsd magadban, hogy ösztönösen jó döntéseket hozol.
Sok jó helyzetet hoz ez a mesés hónap – inspiráló motiváló energiákkal áld az ég – ragadd meg a jó alkalmat. Adj magadnak elég én-időt, pihenj, lazíts, töltekezz. Szeretteid körében tölts minél több minőségi szép időt.  Az ideges-feszült emberekkel ne állj le vitázni, kerüld a viszálykodó drámázókat, a destruktív lelkeket.


Június  jelentősebb napjai:

Június 3-án a Merkúr az Ikrek jegyébe lép. – A kommunikáció, ügyintézés is jobban haladhat, de szerencsés lehet utazásra is ezen időszak.
Június 4-én Merkúr-Jupiter együttállás lesz. – Jó hírek érkeznek:  optimizmust hoz ezen időszak karrier, munka, anyagiak, kapcsolatok terén. Szerencsés lehetőségek, események jöhetnek, barátságok köttethetnek.
A Nap-Vénusz ugyanezen a napon érkezik. –  Döntéshozásban lehetünk felszabadultabbak. A párra találásnak is jó ideje lesz – kellemes, dinamikus energiákkal töltekezhetünk – érdemes lesz elhagyni a komfortzónát.
Június 6-án az Ikrek Újholdat üdvözölhetjük. – Elengedésre és új teremtésre legjobb időben lehetsz. Új ötletekkel áldanak az égiek – légy nyitott a kedvező, jó lehetőségekre. Nagyszerű hír, hogy a  kapcsolatok intimitása is újraéled.
Június 9-én a Mars a Bikába lép. – Óvatosabb, lassabb, átgondoltabb cselekvésre indul jó idő.
Június 17-én a Vénusz a Rákba lép. – Érzékenyebb energiákkal érintkezve, önbizalmat erősítő rezgésekkel töltekezz. Légy résen: kínos események is jöhetnek – maradj a realitás talaján. Lesz egy csekélyke neptunuszi hatás – hallgass a belső hangodra, így nem tévedhetsz és csalódás sem érhet.
Június 20-án a Nap a Rák jegyébe lép át. – Érzelmeinket jobban ki tudjuk majd fejezni, kapcsolati kommunikációra legjobb időszak élvezhetjük.
Június 22-én a Bak teliholdat köszönthetjük. – Erős sorsfordító rezgésekkel érkezik a júniusi, érzelmes telihold. Válaszutaknál átgondolt, végleges döntés születhet meg  bennünk élet-dolgainkban.
Június 29-én a Szaturnusz tolató mozgásba vált. – Egy öt hónapos retrográd időszak következik. Extra időt kapunk sorsdolgaink átgondolására – a helyes döntések meghozatalához.
Részletesebben majd még bővebben, a heti és a napi tarot jegyzeteimben.

Ha szeretnél tudni,  mit hoz számodra személyi szinten  ez a hónap, egyéni tarot-elemzéssel belenézhetünk a jövődbe. Grátisz: energetikai feltöltés, rezgésszint emelés. Ha elakadnál sorsdolgaidban, – gondokat, és blokkokat tapasztalsz – bátran keress meg.
Kreatív pillanatokat, felszabadító rezgésekkel teli, pozitív időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu