Nyári napforduló

Szerdán  reggel hivatalosan is, csillagászati értelemben is elkezdődik a nyár –  átlépünk a Rák jegyébe. Június 21-e a nyári napforduló napja. Ilyenkor a legrövidebb az éjszaka, és a Nap az égbolton a legmagasabb delelési ponton áll. A világ minden táján megünneplik ezt a napot. Mind a pogány, mind a keresztény kultúrkörben jelentős ünnep, noha a keresztény hagyomány június 24-én Keresztelő Szent János, Jézus megkeresztelőjének születésére emlékezik. Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek.

Alkalmas a téridő  a bőségmeditációkra, teremtő mágiákra is. Szólíthatod a Bőségangyalokat is. Tudd, hogy megérdemeld a bőséget, egy vagy a Világmindenséggel. Jogodban áll, hogy boldog, szerencsés  és sikeres légy!

Küldöm Nektek  a Bőségangyalok megidézett energiáját – kapcsolódj rá a rezgésekre! Kívánom, hogy mostantól:

 

BARBELO, ARIEL, FORTUNA, ANAUEL
mennyi rezgése legyen Veled – áramoljon a bőségenergia hozzád.

Töltekezzetek fel az Angyalenergiák fényével!

Kívánom, hogy az Angyalok pénzügyi jóléttel és biztonsággal áldjanak meg Téged. Te pedig cserébe tehetségeddel és szereteteddel áldj meg másokat! Legyen az életetek része a jó egészség, a szeretet, a bőség, a jólét és a siker – szerencsét, áldott életet!

 

Szeresd magad, mert ezzel kezdődik minden!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

Angyal tanfolyam  – Angyal jóslás – Angyal mágiák