Nyílj ki a szeretet felé!

A szeretet kommunikáció megtanulható

„Mindenki tud szeretni, hiszen mindannyian ezzel az adottsággal születünk. Van, aki eleve jól csinálja, de a többségnek újra kell tanulnia, vissza kell emlékeznie, hogyan szeretett, és mindenkinek-kivétel nélkül mindenkinek-el kell égetnie az elmúlt érzelmeket,újra kell élnie néhány örömöt és fájdalmat, botlást és gyógyulást,hogy észrevehesse a vezérfonalat,ami ott rejlik minden új találkozásban. Igen, van egy vezérfonál.” – Paulo Coelho

A valódi kapcsolat nem csata, hanem szövetség! Építsd, ne rombold a kapcsolatodat – nyílj ki a szeretet felé. Legyen benned empátia, légy bizalommal partneredhez találj vissza a szerelemhez.Tanulj meg nem vádaskodni, nem kritizálni – folytass szeretet kommunikációt. Vonzódj ki az érzelmi válságból,a viszályból. Keresd a szeretetpontot, ami benneteket összeköt. Tanulj meg odafigyelni a társadra, a meghitt beszélgetésekre törekedj, a szeretet teréből építkezz. Értő figyelemmel tervezd újra a közös életet. Ne hagyd elveszni a szerelmet, vigyázz nehogy olyan embert engedj el az életedből, aki értékes társad lehet.


Párkapcsolati személyre szóló órás tanácsadással várom a Hölgyeket, ezoterikus stúdiómba – vállalok előre egyeztetett videóhívásos tanácsadást is, érdeklődj a részletekről nálam.
A foglalkozás alatt kérhetsz energetikai oldást, hogy ne nyomasszanak a régi sérelmet. Kérhetsz szívcsakra tisztítást, hogy jobban tudj kapcsolódni a szerelmedhez. Kérhetsz angyali segítséget, hogy a másik szeretetnyelvét jobban be tud fogadni, rá tudj hangolódni a lelkére. Kérhetsz fehér mágiás kapcsolati harmonizálást, hogy könnyebb legyen a békülés, a megbocsátás, és az újrakezdés. És végezhetünk rontásvizsgálatot/levételt is, auratisztító energetikai-kisugárzás növelést –  összerezegtető angyali áldást. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu