Október – az uránuszi energiák nagy tanításokat hozhatnak!

Mindszent hava – Őszhó – Magvető hava

Október a szüret ideje – egy igazi őszi hónap vette kezdetét vele. Hallgass a megérzéseidre, és szabadítsd fel maga a saját teremtette korlátaid alól. Október a 10-es szám rezgése alatt áll.  A tízes Az isteni rend, a befejezettség és a tökéletesség száma.  A Nagy arkánum tizedik lapja a Szerencsekereket szimbolizálja. Kulcsszavak: időbevetettség, sors, tapasztalás, tapasztalati lehetőség,  Minden élettapasztalat fejlődésünket szolgálja.  A Szerencsekerék az egyik karmikus lap a tarot-ban, ezért bizonyos esetekben utalhat az előző életekben elkövetett adósságok rendezésének a lehetőségére is.
Új élet teremtő programozott meditációkkal szeretettel várlak. A Szaturnusz-Plútó-Jupiter együttállás végigkíséri ezt a hónapot – megmutatja, elénk tárja az önkorlátozó, és változást akadályozó, még a  mélyben bujkáló mintákat és meggyőződéseket.


A LEGFONTOSABB BOLYGÓÁLLÁSOK:

Telihold október 1-én köszöntött be ránk,  a tüzes  Kos jegyében.
http://asajah.hu/oktoberi-telihold-a-tuzes-kos-jegyeben/

Október 3-án a hónap első hétvégéjén a VénuszSzűz jegyébe lép át és egészen október 27-ig ott is  fog tartózkodni. A kicsinyeskedés, a tapintatlan, kötözködés jellemezheti ezt az időszakot. Őrizd a harmóniádat, törekedj a lelki békédre.
http://asajah.hu/a-venusz-a-szuzbe-lep/

Október 4-én a Plútó direkt mozgásba vált. Keresd meg, hogy melyik jegyben áll a teljes asztrológiai képletedben a Plútó ereje. Abban az életterületen számíthatsz változásra. Teret nyíthasz most valami újnak.

Október 5-től 11-ig a Skorpió Merkúr szemben áll majd a Bika-Uránusszal. Felerősödhet az intuíció, a megérzés, a tisztánlátás, kreatív ötletek is születhetnek, de a viták, és a konfliktust generáló helyzetek is megnőhetnek – mivel a Bak-Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó is erőteljesen  érezteti hatását.

Október 14-én a Merkúr hátrálásba kezd a Skorpió jegyében. Ezen időszak arra való, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat, javítsunk a kommunikációnkon, részletesebb terveket készítsünk. A retrográd hatásban meghibásodhatnak dolgaink, sok minden elakadhatunk, balesetveszélyes időszak lesz – ez a tény nagyobb figyelmet érdemelhet! Kapcsolatok is megszakadhatnak, erős blokkokat is kaphatunk. Egy viszont jó lesz: tisztánlátásunk megnőhet és tudatos odafigyeléssel igen sok jót kihozhatunk ebből az időintervallumból.

Október 16-án  Újhold köszönt be ránk a Mérlegben. A külvilággal, a partnerekkel, a társulásokkal számíthatunk váratlan, új megoldásokat, lehetőségeket hozó eseményekre.

Október 22-től november 21-ig a Nap a Skorpióban fog tartózkodni. Innentől fogva újabb kihívások és küzdelmek érkezhetnek. Jobban átláthatjuk azonban a körülöttünk zajló eseményeket – így okosabban, tudatosabban cselekedhetünk. Könnyebben szembenézhetünk problémás helyzetekkel, megoldást találhatunk konfliktusainkra, és előbbre léphetünk sorsdolgaikban. A kulcsszó a szembenézés lesz megint.

Október 23-25-ig a Hold a  levegős Vízöntőben jár – új dolgok érkezhetnek, új barátságok szövődhetnek. Október 25-én vége a nyári időszámításnak: óraátállításra kerül sor, hajnali  3-kor 2-re kell visszaállítani az órákat.

Október 28. és november 21. között a  a Vénusz a Mérlegben fog tartózkodni. Társas viszonyaink alakulásának kulcsa a kezünkben – a harmóniateremtés időszakban lépünk. Lehet békülni, megbocsátani, szerelemre találni, szeretetkapcsolatainkat megerősíteni.  Megnyugtató, kellemes, kreatív, szép, művészi  dolgokkal érdemes foglalkozni.

Október 31-én a  hónap második Teliholdját üdvözölhetjük   a földies Bika jegyében.  Az anyagiak, az önbecsülés és a biztonsággal kapcsolatos dolgok kerülnek most napirendre – azaz a bizonytalan biztonság energiáját elemezhetjük át – a hogyan így tovább lehetetlenségében.

Lesz ebben a hónapban sok-sok szembenállás, trigon, meg kis és nagy kvadrát – feszültségeket hozó energiaáradat –  váratlan eseményeket hozó hatás. Egyre ügyeljetek oda de nagyon, hogy ne kerüljetek konfrontációba, és a destruktív hatásoknak ne adjatok energiát. A Mars-Kos hozza a formáját – legyen benned lendület és kezdeményező készség. Erősítsétek a testi-lelki állóképességeteket. Minden átélt helyzetben lássátok meg a tapasztalatszerzés lehetőségét. Figyeljetek oda a megérzéseitekre, és bevillanó ötleteitekre – az égiek üzennek vele.
Angyalozásnál kérhetitek  Haniel, Rafael, Zadkiel és Jeremiel  arkangyal segítségét. Ha válaszokat keresel, ha elbizonytalanodnál, ha lemerülnél energetikailag, keress meg – terápiás foglalkozásokon segíthetek a döntésekben, és az önbizalom erősítésben.
Sok szerencsét és áldásos jó lehetőséget kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam a világhálón elérhető:
http://asajah.hu/