Októberi Újhold a misztikus Skorpió jegyében!

2019. október 28-án, hétfőn 0.40-kor köszönt be ránk az Újhold a Skorpió jegyében.
Újholdkor mindig hatalmas energiák hatnak – az új gondolatoknak nagy lendülete van – amit ezen a napon kimondasz megvalósulhat!

Most új ciklus indul: egészségben, szerelemben, karrierben, munkában, pénzben. Légy merész és tervezd újra az életedet!A hold gyógyító ereje igen erős lesz – energetikai kezelésekre is kitünően hat – légy pozitív és hamarabb gyógyulhatsz. Párkapcsolat gyógyításnak is jó ideje lesz – harmonizálással, oldással kereshetsz. Fogalmazd meg az álmaid, a vágyaid és küld fel az égbe. Itt az idő – nincs késő – lásd tisztán merrefelé tartsz. Pontosítsd magadban mit szeretnél, vedd észre, mi az ami gátol, hogyan érheted el a célodat, ami a terveidben szerepel. Kérhetsz segítőket: földi angyalokat, segítő rezgéseket, angyali lehetőségeket, blokkoldó, tudatos erőket. Ha egyedül nem megy – elengedésben, bevonzásban is segíthetek.

A mai nap alkalmas szerelmi varázslatokhoz, szerelembevonzásra  és meglévő kapcsolatok megerősítésére is  kitünő lehetőséget ad, ki ne hagyd! – angyalmágiával szerevettel várlak. Az Időkapuban a Fényességek karából, Völjah őrangyal áll, Rafael arkangyal csapatából. Imájával kérjük őt, hogy a bőséget, és örömöt hozzon. “Völjah őrangyal kérlek segíts, hogy hasznos, boldog, és igazságos életet éljek. Add meg nekem a nagylelkű igazságosság képességét, s egy virágzó sikeres élet kegyelmét. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – Ámen!”


Erre a napra a Mágus I. lapot húztam a Kazanlár-féle tarotból – teremtő energiádat használd, aktiváld a lélekbölcsesség csakrád. Bőségbevonzó varázslatokhoz Ariel arkangyalt hívhatod, szerelmi kapcsolati dolgokban Anael arkangyalhoz fordulhatsz, az egészségért pedig kérd Rafael arkangyal kegyelmét.
Csodás, spirituális őszben vagy, a megújulás lehetősége előtted is ott áll – tervezz, dönts és induljál  – ragadd meg az alkalmat és lépj egy hatalmasat előre! Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszintemelés
Oldás, blokkoldás
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php