Old fel a negativitást az angyali létező segítségével!

Jophiel arkangyal a harmónia és a szépség angyala

Hívd Jophiel arkangyalt, ha szomorú vagy, hogy felvidámítsa a napodat. Az életöröm, a flow állapotába integrálhat –  segít a spirituális  ébredésben. Helyreállítja  társkapcsolataidban a béke és a szeretet rezgését.

Kép: Jophiel arkangyal

Az arkangyal kristályköve a rózsaszín turmalin. Megjelenése férfienergiaként hat – de enyhén nőies, finom lágy harmonikusággal érvényesül. Auraszíne rózsaszín. Imagináld őt, hogy a negativitás messze elkerüljön. Segít, hogy jó ötleteid  születhessenek, a tudás és a bölcsesség megérintsen, sikeres légy terveidben. Hívd őt, ha úgy érzed, hogy elveszítetted a belső fényt. Ha hiányzik az öröm és a nevetés az életedből,  ha depressziósnak érzed magad.


Kép:  Életöröm mandala

Egy egyszerű imával megszólíthatod őt. Hívd őt hangosan, és várd meg amíg megérzed jelenlétét. Figyeld magad, hamarosan egy boldogabb tudatállapotba kerülsz – hagyd hatni ezt az energiát hogy teljes lényedben szétterüljön.
“Jophiel, Jophiel, Jophiel arkangyal szólítalak Téged.
Kérlek erőddel  vond ki az energiateremből a negatív gondolatokat, indíts el a spirituális fejlődésemben, és vidámíts fel a napomat.  Legyenek pozitív gondolataim, remek ötleteim, és  legyen elég erőm, hogy azokat meg is valósíthassam. Segíts, hogy megtaláljam a  szépséget a világban. Emeld ki az aggódó, gyötrődő  gondolatokat az elmémből, találjak rá a saját ritmusomra, és élvezzen a belső fényem ragyogását! Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged – Ámen!”

Lépj kapcsolatba ezzel a csodás fénylénnyel. Rezgése fényt hoz az életedbe, megerősíti isteni lényedet, hogy legyen erőd legyőzni az az akadályokat. Segít Felsőbbrendű Éneddel kapcsolatot teremteni – rezgésével elérheted a belső béke állapotát.
Ha szeretnél ‘angyalozni’ –  angyal terápiákra, angyal mágiákra, angyal jóslásra szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető a konzultációs ülés a vidékiek és külföldiek számára.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php