Önbecsülés.

„Bármennyire is szeretnéd a másikat hibáztatni, vádolni a történekért. A saját magad iránt érzett megbecsülésed hiánya felelős életed minden területen a hiányért.Minden negatív dolog csakis egyetlen okból történik az életedbe, azért, mert nem becsülöd, nem szereted saját magad. ” – Abraham Hicks

„Veszélyes azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak rólad.” (Példabeszédek 29:25)

FOGAD EL MAGAD ÚGY, AHOGY VAGY!
Sok időt és energiát pazarolunk el az életünkben arra, hogy kitaláljuk, milyennek akarnak minket látni mások, és aztán megpróbáljunk olyanná válni – ahelyett, hogy olyanok lennénk, amilyennek Isten teremtett minket. Az önbecsülés nem pillanatnyi boldogság, pillanatnyi érzés, sokkal inkább aktív cselekvés.  Tedd meg amitől félsz… Először kisebb dolgokkal kezd, olyasmivel, ami  sikerélményt ad neked. Aztán már jöhetnek keményebb feladatok is. Az önbecsülés nem a természet ajándéka, ki kell nevelnünk önmagunkban.

NEM KELL MINDENKINEK MEGFELELNI!
senki sem okozhat neked rosszat, csak ha te engedélyt adsz rá. Az embereknek nincs önbizalmuk. Sokan nem szeretik és nem tisztelik önmagukat. És aki magát nem tiszteli, az másokat se fog. Csakis egyetlen egy embernek kell megfelelned: saját magadnak. Isten veled, ki ellened?! Nem tudsz mindenkinek megfelelni, akárhogy is teszel, hiszen erre még a ‘Jóisten’ sem képes.

SZERESD ÉS TISZTELD MAGAD, AZÉRT AKI VAGY!
Ne feledd Isten úgy szeret, ahogy vagy. A saját lényed, a te valódi természeted. Vállalj maximális felelősséget a saját életedért. Senki más tettéért nem vagy felelős. Senki sincs joga megmondani neked, hogy hogyan viselkedj, vagy hogy mit tegyél, milyené kellene lenned. Húzd meg a határaidat, és tudd hogy mit akarsz! „Ha tudom mit akarok, tudom, hogy mit nem akarok.” – Ábrahám.

VAGYOK, AKI VAGYOK, ISTEN SZEMÉBEN TÖKÉLETES VAGYOK!
A legjobb, amivel segítheted magad, ha hiszel az erődben és a képességeidben, szereted önmagad és elhiszed, hogy neked bármi sikerülhet. Töltsd olyanokkal az idődet, akikkel tényleg jól érzed magad. Kényeztesd magad valami széppel.Bocsájtsd meg magadnak az elkövetett hibáidat. Bátran vállald, ha más a véleményed. Vállald, hogy tökéletesen tökéletlen vagy. Mindenki jó valamiben… Merj önmagad leni, és mutasd meg mire vagy képes! Minden ember egyedi, és egy megismételhetetlen csoda. Jogod van önmagad lenni – jogod van boldog lenni, és jogod van magabiztosnak lenni. Az igaz önbecsülés az Önvalóddal való autentikus kapcsolatból jön létre. 
Minden nehézséget feladatként veszek, minden kihíváshoz erőt merítek – szeretem, becsülöm és tisztelem magam, ezért tudtam talpon maradni minden nehéz életsorskör alatt. Ha nagyobb önbizalmat szeretnél, ha magabiztosabb szeretnél lenni, ha tudatosan fejlődni akarsz, önbizalom fejlesztő tréninggel, terápiás oldásokkal szeretettel várlak – jelentkezz bátran. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Bejelentkezés, időpontkérés: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió

https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php