Önfejlesztés – lelki fejlődés!

Ma is különleges napunk van: Hatalmas ereje van az imának, a hitnek. Mély meditációban beszélgess el fenti segítőiddel. Őrangyalod erejét is inkorponálhatod, vele magas rengésszinten rezegve, magas önbecsüléssel, és magabiztos fellépéssel lehetsz jelen az életben.

Őrangyal inkorponálással – bátran kereshettek. A foglalkozás alatt megtanulhatod hogyan hívd le, és hogyan tartsd vele a kapcsolatot. Magasfényű energialény, együttérző, bátorító erejű rendkívüli segítség!


Mindig, amikor blokkot kapsz az életedben tudd, hogy egy valamire igen remek lehet az alkalom, az idő, mégpedig: Önfejlesztésre! Ha spirituálisan szeretnél töltekezni szeretettel várlak tanácsadásaimra, lélekfejlesztő foglalkozásaimra, energetikai tisztításokkal, terápiákkal segíthetek. Nemcsak személyesen, de kamerás mesengeren és kamerás skypeon is vállalok konzultációkat – a nehéz időkben is jó lehetőség az útmutató, oldó, blokkoldó segítség.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket – fél órás, órás, és másfél órás időkvantumokra lehet bejelentkezni hozzám. Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén, előreegyeztetéssel fogadok. A részletekről érdeklődhetsz a face profil oldalamon is – online megoldásként választhatod, ha elakadnál sorsdolgaidban, és egyedül már nem látod a megoldást. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós

energiagyógyász–angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón: