Önsorsrontásban élni nem divat

Sorslapos lehetőségek

“Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje az életedben. Semmi és senki sem érkezik céltalanul. Megvan az ideje a benned égő pokolnak, és eljő az ideje a fényes mennyországnak. A kérdés csak az, felismered-e a fényedet, amely felválthatja a poklodat? “- Belle

Mostanában nagy propaganda lett a „tapasztald meg” szlogen alkalmazása. Majd megtudod, ha megérzed –  javasolja az agymosás.
Valóban így lenne, ha nem lennél spiris.  De ha rámeditálsz,   beleérzel abba, hogy ha rossz úton jársz elakadsz, ha helytelenül viselkedsz karmát gyűjtesz. Nem kell minden ajtón átmenned. A negatív dolgokat megélni, lecsúsztatni az energetikai szinted a béka segge alá, nem pozitív megoldás.
A ‘Halál’ sorslappal rendelkezők azok, akik még keveset éltek itt a földön. A mostani reankarnációjukban sok mindent eléjük tesz az Univerzum. Ők azok, akiknek meg kell érezniük a saját bőrükön megtapasztalniuk, átélniük  az érzéseket ama bizonyos élethelyzetekben. A tapasztald, tudatos ember nem megy bele kellemetlen szituációkba, mert tudja, hogy bajságos dolgokat vonzana és  ellehetetlenítené magát,  kilátástalan helyzetbe kerülne. Tessék gondolkodni!
Ha elakadsz, érdemes belenézni a jövődbe egy segítővel: Végiggondolni, hogy hogyan kerültél oda, ahol éppen most tartasz. Mit, hogyan lehet változtatni azon, hogy elakadás helyett  szintet léphess, és ki tudj lépni a saját magad alkotta blokkból.

Mindenki eltévedhet egyszer, de aki folytonosan ugyanazért szenved, na ott azért gond van a tudattal, a tudatalatti félelmekkel, az önbecsüléssel és az önbizalommal is. Az önsorsrontás megtapasztalása helyett válaszd inkább a tudatos életet.Aki azt mondja Neked, hogy ne fordulj útmutatásért, hanem csak tocsogj a gerjesztett rosszban, mert akkor szerzel csak élet tapasztalatot  – az hazudik neked, félre vezet! Mert egy alacsony rezgésszinten nem fogod tudni megoldani a helyzetedet.
A sorselemzés és a tarot elemzés lényege az, hogy: segít rálátni sorsdolgaidra, és megmutatja  az opciókat.
Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, ha olyan szinten leblokkoltad a koronacsakrád, hogy összezavarodtál, és már nem találod a kivezető utat. Alacsony rezgésszinten be kell látnod, nem tudod megoldani  saját magad a problémáidat – ezzel szembe kell nézned. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!
Kérdeztétek többen is, hogy mit használok a konzultációs tanácsadása alatt: tarot lapokat, ingát, pálcát, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, a magas energetikai szintem és  természetesen a józan eszemet!
Grátisz: csakra-aura-meridián-nadi hangolás, oldás, blokkoldás, tudat tisztítás, és rezgésszint emelése.
Az égiek üzenetét közvetítem feléd, nem a saját véleményemet. Te döntöd el, hogy merre tartasz, én csak súgok neked: a legjobb választás, ha az utad a  Fény felé vezet! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Fogadóidő a stúdióba: minden nap: délután 2 és este 20 között – hétvégén is!
Messengeres foglalkozások már délelőtt 10-től egyeztethetőek.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu