Őrangyal – Angyalokkal gyógyító jóskártya


Az Őrangyalok ebben a pillanatban tudatni akarják veled, hogy nagyon szeretnek téged. Az angyalok szeretete feltétlen és határok nélküli.

 

ŐRANGYAL

 

Őrangyal

„Nem vagy egyedül. Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalod azt mondja: Itt vagyok melletted.Sohasem hagytalak el, és soha nem is lennék képes elhagyni. Az őrangyal szerint megérdemled a figyelmet és a segítséget. Nincs olyan gondolat, só vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isten segítőket. Nem ítélnek el, ha hibát követsz el.  Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladhass spirituális utadon, és te is segíthess másoknak.” – Dr. Doreen Virtue

A hétfői nap a Hold energiái köré összpontosul.

A lelki élet dolgai, az álmok, a női energiák, az egészség, a biztonságvágy, a spirituális törekvések sikere, a háztartás ügyei és a családi dolgok ilyenkor a legfontosabbak.

A hétfő színe az ezüst és a fehér.

A hétfő angyalai: Gábriel, Arkan, Missabu és Abuzaha.

Gábriel Arkangyal:
A hét arkangyal egyike. A keresztény, zsidó, és az iszlám vallás szerint õ a két legmagasabb rangú angyal egyike. Ő az, aki a fontos híreket közli az emberi fajjal, ezért a hűség angyalának, a hűség szolgálójának, vagy a jó hírek hozójának is nevezik.

Gábrielt számos néven ismerik: a Hatodik Mennyország Ura, az Emberiség nagykövete, Isten követe, Kerubok hercege, Isteni hírnök, Kinyilatkoztatás angyala, Vágyódás angyala, Igazság angyala, Isteni férj, Igazság Hercege, az Öröm angyala, a Gyermekáldás angyala, a Szent Sefiroth Arkangyala, az Utolsó Ítélet Harsonása, Hírvivő angyal, a Feltámadás angyala, a Kinyilatkoztatás angyala, az Almafa angyala. Mindent összevetve Gábrielt Isten hangjának tartják.

Arkan a levegő angyalainak királyaként és a hétfő uralkodójaként ismert.

Abuzaha a hétfőt szolgálja, és nagyon készségesen reagál a szertartásmágiákra és a kérésekre.

Asajah