Örömlétben élj!

“Forgass olyan gondolatokat a fejedben, amelyek jókedvre derítenek. Tégy olyan dolgokat, melyektől jó lesz a közérzeted. Barátkozz olyan emberekkel, akik növelik az önbizalmadat. Táplálékod mindig előnyére váljon a testednek. Lépteid kövessék belső ritmusodat.” – Louise L. Hay


Örömlétben élj!
Azt kérdezte tőlem valaki: Ugyan már minek örüljek?!
Annak, hogy élsz! –  válaszoltam neki. Az életednek, amit ajándékba kaptál. Örülj annak, hogy vannak feladataid, amiket ha megoldasz, ráébredsz valódi teremtő önmagadra. Örülj annak is, amit nem találsz áldásnak, mert minden mélység után jobban fogod értékelni a ‘fényt’. Ha megtapasztalod a magányt, jobban fogsz örülni a megérkező társkapcsolatodnak, ami visszahozza a szerelmet az életedbe. Néha talán áldozatnak érezheted magad, de ez abban segít, hogy kiállj önmagadért, hogy felelősséget vállalj magadért.
Ha összeomlik a világot az csak arra jó, hogy újra felépítsd önmagadat, egy teljes komplett egésszé. Minden nap minden történés érted van – azért, hogy kiteljesedj és boldog lehess – A jólét állapota a cél.  A világ tele van csodákkal. Fogadd el őket, és  örülj nekik. Ne hagyd, hogy bármi is megfosszon az élet szeretetétől!
A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni.
Életedben minden érted van – neked segít fejlődni minden megtapasztalás. Áldott a teremtő Gondviselő – és Te is áldott vagy! Örülj az életednek – szeress, és nevess,  teremts – Örömlétben élj!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – oldások, blokkoldások.
Tarot.