Oroszlán teliholdban

Tüzes energiákban

2023. február 5-én 19:29 perckor köszönt be a februári telihold! A telihold mindig egy-egy ciklus lezárását és egy új holdhónap kezdetét  jelöli. Az Oroszlán telihold elsősorban párkapcsolati kérdések megvilágításában hoz cselekvő érzelmi energiákat. Segít az elengedésben, és az új teremtésben. Elengedéssel, blokkoldásra várlak szeretettel!

Az alábbi kérdésekre érdemes rámeditálnod:
-hogyan éled meg a hiteles női léted a párkapcsolatban
-milyen régi-ősi családi hitrendszer gátol, blokkol abban, hogy visszatalálj a női szerepedhez
-milyen felfogást tudatalatti negatív mintákat kellene megváltoztatnod ahhoz, hogy erős önbizalommal, a szíved szerint élve teremhesd a sorsodat.


Érdemes önbizalom varázslatot végezni – de az angyalmágiáknak is jó ideje lehet. Csak olyan helyen mágiázz, amit már előtte beavattál, behangoltál! – a tisztátalan tér nem ígér szerencsét.
Az Időkapuban most Mehiél őrangyal áll, az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Mehiél angyal kézzelfogható segítséget remélek Tőled, amely lehetővé teszi számomra, hogy jó hasznosíthassam azokat az isteni adományokat és képességeket, amelyeket Te juttattál nekem. Szeretlek Téged. Ámen.”

Ásványékszereidet, kristályköveidet mutasd meg a telihold erőteljes rezgésének – tarot lapjaidat is feltöltheted. A holdséta most is lágy női energiákkal tölthet el.
Békülni, összekovácsolódni, mély intem beszélgetésekben felfedni érzelmeidet, összehangolódni lesz jó idő.
Blokkoldással, elengedéssel, oldással, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással várlak szeretettel. Jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egeztetett videóhívásos – foglalkozást is vállalok. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: