OROSZLÁN ÚJHOLD

Július 23-án 11:47-kor köszönt be ránk az Újhold energiája.

Az Oroszlán Újhold inspiratív energiákat hordoz – tetterőnk növekedni fog. Nap-Hold együttállásban aktívabbak és motiváltabbak leszünk. Nagy erőkkel kezdhetünk új terveinkhez – ha nyitottak vagyunk az új lehetőségekre.

TŰZENERGIÁKBAN VAGYUNK!
Új tervek, új emberek és új ötletek – intenzíven érkezhetnek hozzánk. Önvizsgálatunk során láthatjuk életvezetésünk milyen minőségben rezeg, uraljuk-e valóban saját életünket… Az Uránusz áldásos megspékelheti ezt a csodás együttállást a változtatás energiáját árasztva. Egy újabb sorskör indulhat ezen a napon. Életünket tudatosan irányíthatjuk. Kérhetünk ezen a napon is motiváló jeleket és üzeneteket az égiektől. Ügyeljünk jobban a megszokottnál is a közlekedésre, és toleranciával közeledjünk kapcsoltaainkban.

LÉGY ÖRÖMTELI, BÜSZKE ÖNMAGAD!
Bőségben élni azt jelenti, hogy elégedettség tölt el az életeddel kapcsolatosan – békében vagy önmagaddal és világgal. Napi mantránk: “A bőség energiája árad felém – megnyitom magam ennek a csodálatos rezgésnek és fogadom a hozzám áradó jólétet. Szeretem önmagam, szívem tele van hálával és köszönettel az élet iránt. Áldásban vagyok.”

A JÁSPIS KRISTÁLY AZ ÚJ KEZDETEKNÉL SEGÍT!
Minden szempontból egységessé tesz, összehangolja a csakrákat, elnyeli a negatív energiát, egyensúlyban tartja a jin és a jang energiákat. A holdkő is az új kezdetek köve. Erősen köthető a Holdhoz és a megérzésekhez. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapítása révén érvényesül. Tudatossá teszi a tudattalant.

HA VIZUALIZÁLOD A JÖVŐT  AZ AGYKONTROLLKÉNT MŰKÖDIK! Képzeld el amire vágysz – a jólétet, a bőséget, a boldogságot, és az egészséget – minél részletesebb a kép annál hatékonyabb lehet. Érezd át az elért eredmények örömét és ezzel a csodás képpel szenteld meg teremtésedet, megáldhatod a saját életedet.

AZ IDŐKAPUBAN MOST AZ URASÁGOK KARÁNAK ANGYALA NITHAJAH ŐRANGYAL TARTÓZKODIK. Nithajah a fehér mágia isteni ereje. Segíti inden pozitív akaratunkat. Használhatjuk az angyal mágiákat – őrangyalunk jelenlétében – varázsolhatunk.

HA ANGYALMÁGIÁT SZERETNÉL KÉSZÍTTETNI – csodás alkalom a következő tízmilliószoros napunk,amely július 27-én érkezik meg hatalmas energiákkal segítve bennünket a változtatásban.

SZERETETTEL VÁROM A SPIRITUÁLIS ÚTON LEVŐKET!

CSODÁS ÖRÖMTELI, ÚJHOLDAT KÍVÁNOK NEKTEK SZERETETTEL – ÉLVEZZÉTEK AZ ÉLETET!

Asajah
spirituális tanácsadó 

ANGYAL MÁGIÁK – TEREMTŐ SZERTARTÁSOK