Ősi varázslat

Lencsemágia szertartás

A lencse az egészség, a szépség és a bőség szimbóluma. A Lencsemágia egy nagyon régi, ősi misztikus rítus. A napforduló előtti napon készíts el egy hagyományos lencsefőzeléket, zamatosan befűszerezve a saját ízlésed szerint – hús nélkül. Áldj  meg egy fehér gyertyát és gondolj arra, hogy amit készítesz az: bőséget, egészséget, áldást hoz számodra és szeretteid számára. (Ne nézz tévét közben, ne babrálj mással, és ne telefonálgass – szenteld magad a szertartásra, és hangolódj arra, amit csinálsz.)

Az első nap  december 22-én, a fordulat napján kezd el a szertartást. Az asztalon égjen egy szál fehér gyertya, hallgathatsz tetszés szerint valamilyen mantra zenét is. Minden érzékeddel hangolódj rá a varázslatodra: Az étkezéskor gondolj arra, hogy amit eszel az anyagi gyarapodást, és egészséget, bőséget hoz a számotokra.

A második nap december 23-án ugyanezt a szertartást elvégezheted, gondolja arra, hogy fejlődést, és egészséget, harmóniát teremtesz azzal amit eszel – a gyertyáról most se feledkezz meg.

A harmadik nap – december 24-re essen,– lehetőség szerint ugyanabban az időpontban, amikor az előző kettő volt – miközben étkezel gondolj arra, hogy bőséget és kiteljesedést, egészet hoz el az új időszaka.


Minden nap ugyanabban az időben fogyassz el hét kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses – ez az angyalhívás mágiája. Ha nem egyedül végzed a szertartást, hanem szeretteid társaságában ülitek körbe az asztalt, annál nagyobb lesz a hatása. Lassan fogyaszd el – vizualizálni is lehet miközben eszed azt amire teremted – és a mágikus gyertyádat sose fújd el, hagyd leégni.
Ez a szertartás nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel. Csodákkal megáldott új kezdeteket kívánok Szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu