Őszi Napéjegyenlőség – A Vénusz a Mérlegbe lép – Szent Mihály napja

„Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.” – Sarah Ivens


Szeptember 23-án a Nap a Mérleg jegyébe lép át.
Törekvésünk az egyensúly teremtésre az elkövetkezendő időben meghallgattatásra talál – harmonikus, nyugodt napok jönnek. A Mérleg csillagkép bolygója a Vénusz, a harmónia, a béke, a szeretet, a remény, a szépség, a kényelem, az egyensúly rezgésével áld meg.Előzékenységre, szerénységre, segítőkészségre tanit.Fejlett igazságérzetével, diplomácia képességével, taktikai érzékével bölcs tanácsokat ad. A Mérleg jegy a tarot Uralkodónő kártyához rendeltetett. Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?!


Szeptember 29-én Szent Mihály napján kezdődik el az új gazdasági évforduló. Ez a szüret kezdete. Gondold végig merre tartasz, s mit valósítottál meg ebben az évben, ami előrevitt, amitől több lettél, amitől jobb ember lettél: karrier-munka, párkapcsolat, emberi kapcsolatok tekintetében is.
Az ősz kristályköveit használhatod nap mint nap, hogy erejükkel feltöltődve nagyobb lendülettel haladj. A Karneol – ez a csodás kő az életörömöt és a lelki melegséget árasztja számodra. Az Achát jótékonyan hat az immunrendszerre, erősít és energetizál.A Vénusz őrzője Haniel arkangyal. Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében. Ha ilyen gondod van, imagináld őt angyalszertartás keretében.


Őszi Napéjegyenlőség szeptember 23-án 9 óra 52 perckor.
Szeptember 22, 23, 24, 25 a Fény napjai – ilyenkor szokás mindenféle szerencse, és bőségmágiát készíteni. A újra aktív Szaturnusz az Idő ura hatalmas teremtő energiával besegít a teremtő mágiákba. Sorsfordulati döntésekben és teremtő mágiákkal kereshetsz bátran – energetikai tisztítás, energetikai szint emelés grátisz.Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép napokat kívánok Mindenkinek!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php