Otthon, édes otthon!

Egy fiatalos negyvenes kedves hangú hölgy mutatkozott be – a férjemmel most, hogy szorosabb lett a közelség – nem összekovácsolódtunk,hanem elég jól összevesztünk…már alig beszélünk egymással, egy pokollá tettük a ‘maradj otthon’ maradásunk.
Értem, értem… van dráma ebből sok helyen – szögezem le. Mit szeretnél – elengedni, vagy megérteni, megbocsátani, feldolgozni, vagy elhagyni, esetleg harmonizálnia kapcsolatodat? – a kérdem csak ennyi.
Nem is tudom – nagyon megsértett többször is... -folytatja a monológot ügyfelem.
Hát akkor tudod mit – nézzük meg a dolgotok egymással, és mi lesz, ha békülésre szánod el magad vele…vetem fel az opciókat.
Az jó lenne – akkor legalább az égiektől jön egy útmutatás, mert most nagyon elakadt a lelkem a sok sérelembe. – vallja be szemérmesen.
Szívcsakranyitás az tuti lesz – nem úszod meg – és máris könnyebben nyitod ki a szíved a szerelemre…. – megcsinálhatjuk akár most is, mielőtt belekezdenénk – ha gondolod… – ajánlom fel neki  a tisztító-oldó lehetőséget. Igen, igen…legyen – kér meg.
És neki is kezdünk,  engedélyt kaptam az akcióra – később pedig:

Sokkal jobb lett – megkönnyebbültem, mintha egy mázsás teher hullt volna le rólam – közli mosolyogva a kliensem.


Belevágunk az elemzésbe: tartós kapcsolatra szerződtek, régi karmikus adósságot teljesítenek. Egy-két elfojtott sérelem-harag most jött felszínre – egymás között nem volt elég idő-alkalom korábban átbeszélni se… Most meg összegyűlt…és kiborult, összetörtek azok a bizonyos’ kelyhek’….De a párja szereti, semmi kétség – nincs a szívében senki más, csak az ő szíve.
Azt gondolom egy angyalos szerelmi áldást kérhetnénk, miután az od, és éterikus kapcsolati szálakat megtisztítjuk! – nyugtázom.
Az jó lenne! –  hangzik a békülékeny válasz.

És az összerezegtető áldás hozta gyümölcsét – szépen kibékültek, és már szép szavakkal beszélnek… így mondta el nekem a történteket, amikor visszahívott, és áldást küldött nekem a törékeny asszonyka, a múltkori vendégem. Boldogságosság van – segítettek az angyalok – mondja mosolyogva. De ahhoz ti ketten is kellettek, a házasságtok szent szövetség társulása – csak egy kicsit beporosodott. – megtisztitottuk.
Most világít, de rendesen – semmi szavam sem lehet – ajánlani foglak másnak is! – boldogan köszön el.
Minden kapcsolat alakítható, ha szentelsz rá időt – magasabb lelki szintre felemelhető. Ahol szeretet-szerelem alap van – ott az angyalok is könnyen dolgoznak!
Szeretettel várom azok hölgyek jelentkezését, akik jobbítani szeretnének a szerelemkapcsolatukon.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/