Párkapcsolat tisztítás – szerelmi áldás!

Nem hiszem el, hogy vége lett…
A különös széthúzó energiák miatt gyakran kerülnek ilyen tévútra egyesek. Megbántanak, megsértenek olyan valakit, aki egészen közel áll hozzájuk. Az egó, a sértettség ilyenkor túl magasra szárnyalhat. Nincs visszaút kérdezhetik egyesek?
De igen, a válaszom ez. Ott ahol mély a szerelem, ott ahol még van keresnivalója szeretetnek ott még visszajön ugyanaz az érzés ami volt, ami nem elmúlt, csak elhalványodott…


Elszúrtam, megbántam, most mi legyen?!
Egyre több ilyen sorshelyzettel találkozom a vendégeim körében. Segíteni lehet – ilyenkor is az angyalvilág felé fordulhatunk, bennük megbízhatunk.  Mit is lehet csinálni? Először is a kapcsolati energetikai szálakat érdemes kitisztítani, harmonizálni. Majd az ‘összerezegtetést’ ajánlom, a közös sorsútra irányítást, az Áldó varázslatot. A fehér mágiás misztikus eljárás lényegében az eredendően is megvolt szerelmi köteléket erősíti meg – és elfeledteti a negatív emlékeket, a harag energiákat, a sérelmeket. Újra egymásra találhatnak azok, akiknek egymással dolguk van – akik csupán egy félreértés, egy meg nemértés miatt terelődtek tévútra, hibáztak, rossz döntést hoztak.
Van amikor nem a kapcsolatot kell elengedni, hanem a sérelmeket, a nyomasztó érzéseket. Nem újba kezdeni érdemes, hanem a régi kapcsolatot lehet megújítani – újjávarázsolni. Angyalozással minden szeretet kapcsolat egy magasabb szintre emelhető! Keress meg, ha úgy érzed, te voltál a hunyó, vagy a másik vétett – de békülni kész vagy érte, s érted. Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások- rontáslevétel
Szerelmi jóslás – szerelmi áldás
Angyalmágiák – Angyalterápiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php