Párkapcsolati titkaink – Valentin napi jóslás!

VALENTIN NAP MARGÓJÁRA

“Ha az animust és animát egyfajta belül lakó személyekként kezeljük, akkor minden kapcsolatban tulajdonképpen négy szereplő vesz részt: a tényleges férfi és a benne élő rejlő nő, illetve a tényleges nő és a benne rejlő férfi. Jung a kapcsolatnak ezt a négyszögét a házassági quarternio névvel illette.” (Hajo Banzhaf – Brigitte Theler: Éppen te hiányzol belőlem)


LEGNAGYOBB TANÍTÓNK A PÁRKAPCSOLAT!

A partnerkapcsolat az élet fölöttébb fontos területei közé tartozik. Talán a párkapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituálissal foglalkozók számára. Sokan teljesen egyedül élnek partner, vagy társ nélkül. Van akik már számos párkapcsolaton és váláson, szakításon vannak már túl. Néhányan egy régi kapcsolatban találják magukat beragadva és nem tudják, hogy miként léphetnének előre. Ha szerelemes vagy akkor vajon miért nem működik normálisan a magánéleted? Kapcsolataink olykor félelmen alapulhatnak, még ha esetleg nem is vesszük észre. A félelem ezerféle érzelem formájában törhet utat.  A beteges kapcsolat mozgatója olykor a harag, önzés, gyűlölet, elfojtás, irigység, birtoklás, mohóság, idegesség, bűntudat, bizonytalanság, hiúság, előítélet.
Szerveink működése mutathatja a kapcsolati problémákat. A tüdő a barátságot szimbolizálja, a petefészek a testi szerelmet, a vesék a szellemi, lelki egyesülés egybeolvadását. Ha ezekkel a belső szervekkel gond van, akkor érdemes kinyomozni mi a baj a párkapcsolattal, és helyretenni a dolgokat. A vese páros szerv, a második szív – a partnerkapcsolat területének milyenségét, mibenlétét mutatja meg. A vese lélektani szerepe, hogy el tudd dönteni, mi a hasznos és mi a káros a tested-lelked számára. Amikor valami nincs rendben a veséddel akkor az életerőd is csökken, és egy bizonyos életuntságot jelez feléd. Amikor nem tudod elengedni a múlt sérelmeit és továbblépni vagy pedig egy rontó, rontott kapcsolatban élsz kialakulhatnak kisebb-nagyobb szervi problémák is. A boldogtalan kapcsolatban élőknél vérnyomás ingadozás hívja fel a figyelmet, hogy valami nincs rendben az érzelmekkel.

Ha a tarot lapokat faggatom egészséges-e valaki számára a kapcsolata a veseprobléma megmutatja azt a tény, hogy számára nem boldogságos kapcsolatban él. A vesekő azt jelenti, hogy nem tudod befogadni a partnered, illetve sok a partner. A harag epekő formájában anyagiasodik.
Bizonyos gyógynövények serkentik a vese tisztító harmonikus működését: az in­diai ve­se­tea, a csa­lán, az arany­ru­ta, a nyír­fa­le­vél, a zsur­ló, és a bo­ró­ka is nagy segítő. Fontos, hogy sok folyadékot is igyunk naponta, segít az egészséges tisztulásban – ez víz, ásványvíz, leves, gyümölcslevek formában kerülhet bevitelre.
Talán, amikor a boldogságra törekednénk, először is fel kellene ismernünk, hogy szükségünk van a belső békére. Elképesztő görcsös vágy van emberekben arra, hogy szeretve legyenek, és ez egyre inkább fokozódik. Szeretnének boldogok lenni, miközben pont az érzéseiket fojtják el. És az érzelmeink terén nem merünk az első pillanattól kezdve színt vallani és őszintének lenni.
A hitelesség titka egy kapcsolatban, hogy vállald fel önmagad, a valódi énedet mutasd. A felnőttszerelemnek két alkotóeleme van: egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő. A felnőttség alapvető kritériuma pedig a felelősségvállalás, így leszel hiteles.
Ha a lelked sérül a szívcsakra eltömődik, lassabban forog, ezáltal az alsó csakráid is tompulnak, inog a földhözkötésed, nem lesznek sikeresek a földi dolgaid.
Az asztrológia segítségével láthatóvá válhatnak az úgynevezett ‘feszültséggócok’ – megvilágosodik hol a hiba és felismerhetjük a megoldásokat is. Ha tudatosan fejlesztjük és alakítjuk viselkedésünket, és elhagyva a negatív mintákat (hisztérikus önsorsrontó, beteges féltékenységet stb…) akkor jó nagy lépést tehetünk a helyes irányba.

Ha kíváncsi vagy mit hoz a szerelem számodra ebben az évben szeretettel ajánlom számodra a  VALENTIN NAPI SZERELMI JÓSLÁST! Szerelmi mágiák csak Neked: Párkapcsolat tisztítás, harmonizálás, bevonzás. A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés
– Szerelmi tarot
– Od-éterikus kapcsolati szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehér mágiával
– Szerelmi kötés oldása – fekete mágia törlése
– Szerelmi Angyal gyertyamágia – párkapcsolatra megerősítésre, ill. bevonzásra.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach(lélekfejlesztő)
léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre:
0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/a-tanacsado-egy-ebreszto-ember-2/