Pörgős júniusra számíthatunk!


“Ha egy ember elméje tisztul a környezte is tisztul.” – Buddha

Június a változások hónapja, a védikus égen egymást követik a kisebb-nagyobb konstellációváltások.

 

pipikak


Május 2-án aktiválódott egy átfutó kvadrát ami mindenkit kimozdított a komfortzónájából.

Június 5-én Újhold születik az Ikrek jegyében.
Globálisan a családi kapcsolatok és karmák tisztulása folyik. A tűz energiák befolyásolják az életünket a júniusi napokban. Az érzelmek terén az erőteljes lobbanékonyság lesz a jellemző. Az érzelmek, empátia, szeretet találkozik a tudatos énnel. A lelki tisztulás a testen keresztül történik – javulnak emberi kapcsolataink, és anyagi helyzetünk is.

Június 20-án délben telehold lesz a Nyilas jegyében. Szembesülhetünk azzal, hogy mennyire vagyunk képesek kimozdulni esetleges berögzültségeinkből, előítéleteinkből. Végezzünk elengedő szertatást és Angyal telehold varázslatot is a 26 arkangyal segítségével.

Június 21-e környékén lesz a nyári napforduló. Ekkor veszi kezdetét a csillagászati nyár. A Nap a Rák jegyében fog tartózkodni, ez pedig sok érzelmi, mentális kitöréssel, feszültséggel, változással jár majd.

Június 26-a és július 4-e között egy különleges időszak áll be: a Mars a Skorpió csillagjegyében tartózkodik, ekkor egy időre lenyugszik minden, és vigyázat ekkor jelenik meg a Fekete Hold is, amely a bennünk lakó gonoszt jelképezi, így válogassuk meg a szavainkat, legyünk körültekintőek. Fontos, hogy emelkedett rezgésben éljük meg e napokat és minél jobban befogadjuk e szent áldást. – olvassuk az asztrológiában.

“Nincs baj ha álmodozol, de ne állj meg itt, lépj tovább a megvalósítás útjára! Nem baj, ha vannak benned gyermekkori sérelmek, de ne dédelgesd őket úgy, mintha csak ez irányíthatna. Ismerj fel, válassz, bocsáss meg és lépj tovább!Nincs baj, ha értek csalódások kapcsolataid folyamán, ismerd fel mit tanultál belőlük, mennyivel erősebb lettél. Köszönd meg nekik, hogy általuk haladtál az életben és engedd magad szabadon! Nem baj, ha bizonyítani akarsz és keményen dolgozol, hogy elérd a céljaidat, csak kérdezd meg kinek a céljai ezek? A társadalomé, vagy az enyémek? Tudatosítsd, te mit szeretnél és gyerünk, érd el azokat! A hónap mágikus napjai: 6, 15, 24.” – Pusztai Orsolya

Akármilyen bonyolult élethelyzetben is kerüljünk ebben a hónapban, ne felejtsük el, hogy a Fény gyermekei vagyunk. Kérjük őszinte akarattal a támogatást az Univerzumtól, mert ekkor azt meg is fogjuk kapni. Figyeljünk tudatosan belső önmagunkra, hogy kint is tudjunk teremteni, képesek legyünk sorsunkat megemelni.

“A világ helyzete sohasem reménytelen, mert sohasem azokon múlik, akik nem hisznek az életben, hanem azokon, akik hisznek benne.” – Hamvas Béla

 

Az élet mindenkinek nehéz. Sok-sok nehézségen mentem keresztül én is, de sikerült megteremtenem magamban egy olyan szemléletet amitől szebbnek látom a világot. Szeretem az embereket, segítek akin tudok, bízok, hiszek a jóban.Nekem is vannak nehéz napjaim, de a célom hogy egy kis boldogságot, örömet vigyek mások életébe! Én azt tapasztalom ha kedvesek vagyunk másokhoz, kedvességet kapunk vissza!

Asajah