Rák újholdban

Ébreszd fel a lelkedet.

Július 6-án, szombaton  0 óra 57 perckor a Rák újholdat üdvözölhetjük. Kezdetét veszi egy új holdhónap. Szeretetteljes energiákkal töltekezhetünk – szenteljünk családunkra több időt. Az újhold erejével a nagyobb döntéseinkhez kapunk csodás indíttatást.


Lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban is. A felbukkanó ötletek, gondolatoknak nagy súlya lesz: vele jeleznek az égiek neked.
Számos életterületen jöhetnek az elkövetkezendő időszakban elmozdulások, új lehetőségek formájában. Ha elengeded a gátlásaidat és kapcsolódsz az új eseményekhez, megreformálhatod az életed.
Felerősödhetnek ezen a napon elnyomott érzelmek, sérelmek is –   érdemes ezeket kimondani, és elengedni. A békülésnek, és a nagy lelki dolgok átbeszélésének, családi dolgaink rendezésének is ideje lesz. Társasági összejöveteleknek, családi programokra, randizásra, szeretteinkkel való együttlétre,  de öngondoskodásra is remek lesz az időtér energetikára.


Az Időkapuban ezen a napon Nelsaél őrangyal fog tartózkodni, a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Ez az angyal hatástalaníthatja a rontó fekete energiákat – bátran imagináld, ha ilyen gondod lenne – kérd tőle a tisztítást az idő minden kiterjedésében és azon túl is.
Kristály ékszereidet, marok köveidet, tarot lapjaidat most tisztíthatod és töltheted az újhold mágikus rezgésével.
Ne felejtsétek el este az angyalmágiát – hosszútávú terveiteket vehetitek előtérbe! – amit most „beangyalozol”,  az őszre megérkezhet, ahogy a retrográd bolygók újra beindulnak.
Tervezd meg a kérésed – hangolódj össze a lelkeddel – gondolj az álmaidra. Csodás lehetőség lesz, mágikus-misztikus energiák hatnak – ne hagyd ki a legjobb alkalmat: mágiázz, varázsolj!


Aznap angyalmágia szertartásokat tartok, ha gondolod csatlakozhatsz. Atlantiszi angyal tarot tanfolyamra,  angyal gyertyamágia beavatásra, inga tanfolyamra, Új élet teremtő vezetett meditációra, angyalos teremtő mágiákra, szerelemvonzó, illetve a már meglevőt megerősítő varázslatra is szuper jó nap lesz. Ha szeretnél velem programozni, keress időpont egyeztetéssel: várom a Hölgyeket!
Csodás lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu