Rendcsinálás – időben vagyunk!

A Szaturnusz mindig próbára tesz.
A rendcsinálást inspirálja; megmutatja a határaidat – egy fejlődési folyamatot indít el, ajándéka  az önbeavatás. Ma a Szaturnusz, sorsbolygónk megkezdi szeptember 6-ig tartó tolatását, a bölcsességet jelképező Nyilas jegyében. A korlátaidra a most következő helyzetek hívják fel a figyelmedet.
Amiben változtathatsz, amit megváltoztathatsz – ha bölcsebb leszel. Ismét időt kapunk az Idő urától.  Azt üzeni:  Értelmezd újra a dolgaidat! Légy tudatos, és vedd kezedbe az életed.


NAPI TAROT AZ ÍTÉLET XX.
Spirituális lapként a következő időszakra.
Spirituális ébredés. Visszavonulás – minőségi változás, optimista világlátás. Az ember akkor is újjászületik, ha ez nem felel meg az akaratának és hogy telve új energiával folytathatja az életét.

“Teremts kontaktust magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

Sohasem az Idő oldja meg a dolgokat, hanem mi magunk… Az a program, hogy mit kezdünk a rendelkezésünkre álló idővel. Szaturnusz az Idő ura mindig ad időt nekünk, hogy jobbá tegyük a dolgainkat. A megbocsátás ereje gyógyítja be a sebeket és hoz megnyugvást a mostban. Az Idő Neked dolgozik!

Fogadd el a kihívást  és légy hálás. A fejlődési folyamat része a probléma megoldás, kell hozzá bátorság és kitartás. Ha most elérsz valami újat, az tartós marad.

Asajah
spirituális tanácsadó -léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Oldások, blokkoldások – energetikai tisztítások.