Retrográd Merkúrban!

A Merkúr október 14-től hátráló mozgásba vált egészen november 4-ig.

A Merkúr a közvetítő az értelmünk és az intuíciónk között, többek között a pénz bolygója is. Extra időt kaptunk megint az átgondolásra, az újratervezésre. Munkahelyet váltani most nem a legszerencsésebb, szerződéskötésekre sem jó az alkalom – ne vegyetek fel hitelt, és ne kezdjetek nagy beruházásba most. Érdemes elemezni a hitrendszeredet – új elgondolásokat, új ideológiákat fedezhettek fel.

Gondolkodásunk lelassulhat –  ügyelj a kommunikációdra: el és mellébeszélek, félreértések adódhatnak – kérdez vissza, és gondolj át mindent jó alaposan.  Régi barátok, rokonok ismét újra felbukkanhatnak életedben.  A közlekedésben is lehetnek fennakadások – elektronikai tárgyaink is elromolhatnak. Ne sürgesd a dolgokat, most úgy sem haladhatsz jobban.  Nem jó ilyenkor lakást adni, venni.
Mérgelődni sem kell, hiszen most blokk van, lelassulnak a cselekmények – tudatosítsd magadban. Vedd tudomásul a tényeket – és hoz ki ebből az időszakból a legjobbat.

Jó ez az időszak arra is, hogy ha valamilyen számításunkba hiba csúszott elképzeléseidbe, van lehetőségünk ismét nekifutni, és a jó megoldást megtalálni.


Merkúr őrzője Rafael arkangyal – ő  felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld őt, ha szükségét érzed.

Pihenj, töltődj, töltekezz – találd meg az egyensúlyt magadban tudatosan engedd el a szorongásaidat és a félelmeidet – blokkoldással kereshetsz bátran. Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglakozásaimra, spirituális terápiákkal az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/