Senki sem érkezik véletlenül az életedbe

Az égiek folyamatosan küldik hozzád az embereket.

Életed során több emberrel találkozhatsz – de minden találkozás sorsszerű. Mindenki okkal érkezik az életedbe, és pont akkor, amikor egy általad kinyilvánított szükségletnek felel meg.

Az ébresztő emberek azért érkeznek, hogy megkérdőjelezzék biztosan jó az út amin járunk? Kétségeket ébresztenek, és új irányt mutatnak. Általában jelenlétük csak rövid ideig tart, és változást hoznak életünkbe.

Az örömöt hozó lelkek azért jönnek,hogy olyan kedvességet, figyelmességet adjanak, mely megmelegíti szívünket és visszaadja a jóba vetett hitünket. Hirtelen tűnnek fel, és hirtelen távoznak…mégis soha nem felejtjük el őket!

A támogató emberek akikre számíthatunk – ők azok, akik.Ezek azok az emberek, akik támogatnak minket és ott vannak mellettünk bármikor is legyen szükségünk rájuk. Ők a családunk, barátaink, szerelmünk, akik erőt adnak a hétköznapokhoz!

A spirituális leckét adó emberekkel való találkozások nem kellemesek. De arra akarnak tanítani minket, hogy húzzuk meg határainkat, álljunk ki az igazságunkért, és ne menjünk arra, ahol ilyen emberekkel találkozunk.

A fejlődést segítők szándékai kedvesek. Mellettünk vannak életünk legnehezebb, legsötétebb perceiben. Átsegítenek a veszteségeken és új irányt mutatnak!
Az emlékeztetők pedig csak rövid időre bukkanak fel életünk legmélyebb periódusaiban, és emlékeztetnek arra: milyen szerencsések vagyunk, és mennyi mindenért adhatunk hálát.

A hírvivők azért jönnek, hogy szavaikkal emlékeztessenek valamire, átadjanak egy égi üzenetet, mely a segítségünkre szolgál. Minden ismétlődő üzenet, melyet másoktól hallasz, valójában az Univerzum üzenete!

A tanácsadó egy tanító ember.
A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
Ezoterikus tanítóként nagy belső munkádban segítek, ha tanácsadással felkeresel.  Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket. Gyere el hozzám, programozz velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu