Skorpiós újholdban – a novemberi hónapban

November 15-én a Nap és a Hold együtt áll a Skorpió jelében – a Skorpió Újholdat üdvözölhetjük!

Magabiztosságot adó energiákkal töltekezhetsz a mostani újhold optimista rezgésében! Személyes belső erőd és motivációd megnövekszik. El lehet engedni könnyebben a  régi sérelmeket, megszabadulhatsz a hibás mintáktól is, amit régóta követsz.
Határozd meg a céljaidat, összpontosítsd a spirituális erődet. Vizsgáld felül a terveidet, old a blokkjaidat – célirányos gondolkodásod sokat segíthet.
Fontos, hogy merj tenni, rázd fel magad és gondolkozz el a terveiden, győzd le a belső félelmeidet, és határozd el magad. Bátorsággal, erős hittel, kitartással bizton nyerhetsz. Spirituális tanácsadással kereshetsz, ha változtatni szeretnél és egyedül nem megy – terápiákkal, oldással, önbizalom erősítéssel kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket.

Új fordulat jöhet a szerelemben, kapcsolatokban, pénzügyekben – hangolódj a lehetőségerek. A hálaimák most is nagy erővel hatnak.
A vizes jegyeknek, a Rák, a Skorpió és a Halak napjegyeknek különleges szerencséje lehet mivel az újholdat a Jupiter-Plútó konjunkció támogatja.
Alkalmas a nap mindenféle spirituális tevékenységre, meditációra, jóslásra, tervezgetésre.
A Holdkövet, a hegyikristály és a karneol ásványkristályokat használhatod az angyal lehívásoknál, angyalvarázslatoknál.
Az Időkapuban most  a Fényességek karának őrangyala, Aszaljah angyal fog tartózkodni – Rafael arkangyal csapatából. Aszaljah világos gondolatokkal támogat, ötleteivel hasznos megoldásokat találhatsz problémáid megoldására. Imagináld őt, ha szükségét érzed.


Egy jelentőségteljes befelé figyelés, önértékelés, önelemzés után tiszta lappal indulhattok az új kezdetek felé.
Tervezzetek olyan programot, ami feldob benneteket – szeretettel fordulj magadhoz és szeretteid felé. Ne félj a változástól, bízz az Univerzumban, és higgy az álmaidban. Nyisd meg a szívedet és adj helyet az új változásoknak.
Áldásos Újholdat kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós

energiagyógyász–angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón: