Sorsdöntések

Pozitív gondolatok


Az a gondolat, hogy “bármi történik, az végül jóra fordul”, elterjedt, és könnyű belátni, hogy miért. Életünk során sokszor tapasztalunk olyan helyzeteket, amelyeket kezdetben negatívnak vagy károsnak élünk meg, de amikor később visszatekintünk rájuk, rájövünk, hogy valójában pozitív kimenetelűek voltak a fejlődésünk szempontjából.
Gyakran próbálunk értelmet adni ezeknek a helyzeteknek a saját korlátozott intelligenciánk segítségével, de az igazság az, hogy a méltányosság vagy igazságtalanság megítélésének képessége is korlátozott.
A világ a karma elve alapján működik, ami azt jelenti, hogy aki jót cselekszik, boldogságot kap, míg aki rosszat tesz, az bánatot tapasztal.
Ha nehéz időszakon mész keresztül, ne feledd, hogy szenvedésed a múltbeli negatív karmád eredménye lehet. A természet azon munkálkodik, hogy a fejlődés felé vigyen téged azáltal, hogy hagyja megtapasztalni tetteid következményeit.
Fontos megérteni, hogy a világot nem az ellenségünk teremtette, és hogy semmi igazán rossz nem történhet ebben a világban. Ha azon kapod magad, hogy arra gondolsz, valami rossz történhet veled, ne feledd; ez csak egy gondolat, és hogy az Univerzum mindig a végső jó érdekében dolgozik.
Lehetnek olyan időszakok, amikor úgy érzed, hogy valami szörnyűséget élsz át, de ne feledd, hogy “bármi történik, az jóra fordul”. Még ha nem is látod azonnal a jót egy helyzetben, bízz abban, hogy az Univerzumnak terve van veled, és hogy a végén minden megoldódik. – fact
Nagy erőt kívánok mindenkinek a sors-döntésekhez.  Kívánom, hogy a tér, s idő valóságban, a földi létzónában a Fény gyermekeként a Teremtő angyalai vigyázzák, vezessék büszke léptedet! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu