Sorslépések – szerelemdöntések

Személyre szóló párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek!

„Egy párkapcsolatban tulajdonképpen önmagaddal vagy kapcsolatban, látszólag pedig a másik emberrel. Ha javítani akarsz a kapcsolatotok minőségén, ahhoz önmagaddal kell szeretőbb kapcsolatban lenned, majd ez természetes módon áramlik ki belőled. A párod minden esetben téged, a belső állapotodat tükrözi; azokat az érzéseket, amiket önmagaddal kapcsolatban érzel. Minden emberi kapcsolatod az önmagaddal való kapcsolatodat jelzi vissza a számodra.” – Abraham-Hicks

 

Ne töltsd az idődet önsorsrontásban – ha a párkapcsolatod nem működik az annyit jelent, hogy lejárt!
Ahol nincs meg egymás szeretete-tisztelete ott nincs mit keresned tovább. Jah’ és nem kell szeretőt tartanod, mert nem az a megoldás. Ne vesztegelj olyan kapcsolódásban, ahol a párod nem a társad, csak a szobatársad. Ha nem nő fel hozzád, ne ereszkedj le hozzá. A szintkülönbség nem hoz spirituális kapcsolódást.

A boldogtalanság nem fog boldogságot szülni – ahol nem szeretnek, nem értékelnek, ott nincs helyed tovább. Lépj ki a méltatlan helyzetből és éld tovább az életedet felszabadult boldogságban – a valódi társad-párod ha készen állsz hidd el rád talál!


A napokban aktiválódott spirituális energiák segítenek a helyes döntést meghozni: lépj mihamarabb, ha maradni sincs energiád.

Elengedő-oldás-blokkoldás-szerelemvonzás-kapcsolat tisztítás-szerelmi jóslás-összerezegtető szerelmi angyali áldás –  személyre szóló párkapcsolati tanácsadással kereshetsz. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket ezoterikus stúdiómba. Jó hír, hogy előre egyeztetett videóhívással is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam, a face cseten.  Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: