Sorsod minden szereplője tanít téged…

Sorsod minden egyes szereplője lényével, tetteivel tanít Téged.

Életed során több emberrel találkozhatsz – de minden találkozás sorsszerű. Van olyan ember aki azért jön, hogy egy-egy nehézségen átsegítsen azzal, hogy útmutatást ad neked. Van aki fizikailag, érzelmileg támogat, talán úgy tűnhet hogy Isten küldte őket. Néhányan csak egy időszakra lépnek az életedbe, hogy tanulj és növekedj, fejlődj és gyarapodj. Ők azok, akik békét hoznak, és megnevettetnek, észrevetetik veled a világ szép arcát,és mosolyt csalnak az arcodra. Vannak olyanok, akik arra tanítanak meg, amit még sosem csináltál – ezzel hihetetlenül nagy örömöt adnak neked.


A tanácsadó egy ébresztő ember! A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
Az Életre szóló kapcsolatok egy életre szóló leckére tanítanak. Olyan dolgokra, amelyekre építened kell, hogy szilárd érzelmi alapod legyen. Az a feladatod, hogy elfogadd a leckéket, szeresd az illetőt és a megtanultakat felhasználd életed minden más kapcsolatára….
Mindenki okkal érkezik az életedbe, és pont akkor, amikor egy általad kinyilvánított szükségletnek felel meg. Minden embertársad, kivel valamilyen formában kapcsolatba kerülsz életed során, egy tükröt tart eléd. Légy hálás, hogy megmutatják, miben kell fejlődnöd.
Élj tisztán, szabadon – a lelkedet követve! Áldás Rád, Fény és Szeretet!
Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
https://asajah.hu/