Sorsuraló erőben!

H   e   t   i      t   a   r   o   t
2023. március 13-től március 19-ig.

A tisztulás idejében járunk a való világban – az ébredő természet inspiráló havában. A szaturnuszi energiákban fontos, hogy tudatosan magasabb szinten működtesd az energiákat – engedd el a függőségeidet, urald az életedet – lásd át tisztán a lehetőségeidet, teremtsd meg a jóllétedet. Gondold át a helyzetedet, megfontoltan cselekedj, tudatos pénzkeléssel, mértékkel költekezz. Tisztítsd meg és gyógyítsd meg az életedet. Találd meg azt, ami örömöt hoz neked a személyes életedben.

A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Szerencsekerék X.   – Körforgás, ciklikusság, változás – fordul a sors kereke.
A Nyilas Hold optimista energiákkal áld meg. A jelenlevő szaturnuszi rezgésekben jobban ráláthatunk sorsdolgainkra, céljaink megvalósításához kapunk nagyobb lendületet. A Nap-Mars energiákban erős tettvággyal haladhatunk – használd fizikai cselekvő energiádat. A jupiteri szerencse rezgések inspirálnak az elindulásra, céljaink, álmaink, feladataink megvalósítására. Ha bizonytalan lennél, jövőbetekintő negyedéves tarot-elemzéssel várlak.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Szuper kikapcsolódás lehet a szabadtéri túra, vagy egy lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Fogyaszthattok a főétkezésekhez párolt zöldségeket – akár köretként is. Regeneráló masszázsra, hajmosásra, tisztító- és fogyókúra elkezdésének jó ideje lesz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, március 15-án, szerdán lép át a Bak föld jegyébe.)

A Mértékletesség XIV. – Angyalokkal való foglalkozás ideje.
Március 16-án a Vénusz a Bikába lép át, ami már egy jó nagy adag stabilitást hozhat. A jelenlevő neptunuszi-marsikus energiákban segítőkészebbekké, és empatikusabbá válhatunk, de felerősödnek a megtévesztő jelenségek is – légy figyelmes, nehogy átverjenek alacsony rezgésű, ördögi lelkek.  Meditációra, mindenféle spirituális tevékenységre, jövőtervezgetésre remek idő lesz. Kerüld az agresszív embereket, a helyzeteket. Zárd ki a külvilág démonjait – őrizd meg a harmóniádat, a magas energetikai szinted.
Hasznos álomüzeneteket kaphatsz az égi világtól, szellemi vezetőidtől. Angyalmágiának is jó ideje lehet. Rontáslevétellel is kereshettek – tisztító energiákkal segíthetek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás, a séta. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Ha szeretitek készíthettek halas ételeket. Regeneráló masszázsra, kéz és lábköröm ápolásra kitűnő a téridő energetikája, a tisztító-fogyókúrát is tovább folytathatod. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűeknek jó lehetőségei jöhetnek – használjátok ki a kedvező alkalmakat.  (A Hold a Bak jegyében jár, március 17-én, pénteken lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


A Pápanő II. – A bennünk élő spirituális bölcsesség, az intuitív tudás, a belső hang hívásának, érzékelésének ideje.
Az erőteljes Hold-Plútó szélsőséges dolgokat is hozhat – összpontosíts a helyénvaló dolgokra. A Merkúr a  Kosban jár, ügyelj a kommunikációdra, légy türelmes, figyelj a szavaidra, hangsúlyodra. Ne adj energiát a negatív dolgoknak, alacsony lehúzó embereknek, helyzeteknek. Most anyagi döntések meghozatalára, jó időben lehetsz. A Vízöntő Holdban szabadabb energiákban lazíthatunk. Csakra-aura-meridián-nadi hangolással visszahozlak a harmóniádba.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a lakás átszellőztetés, kellemes szabadtéri program a hegyi túra. Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az zsírok, olajok lesznek. A jó kis magyaros bableves remek hétvégi estebéd lehet! Regeneráló masszázsra, hajmosásra, kéz- és körömápolásra, fogorvosi vizitre kedvező energiák lesznek – a tisztító- és fogyókúrát is tovább folytathatod. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek kedvező lesz a hétvége időtere – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Vízöntő jegyében jár, március 19-én, vasárnap lép át a Halak víz jegyébe.)

2023. március 15-16 időszak feszült energiákat hozhat: Nap-Neptunusz–Merkúr együttállásban. Spirituális sorsuraló erőddel pozitív irányítsd az életedet a kaotikus energiákban is – viták, hangulatingadozások is lehetnek, pletykák, hazugságok terjedhetnek, manipuláló emberek jelentkezhetnek, bizonytalanság érzetet keltve benned. Kerüld a vitatkozó embereket, vonódj ki a nem hozzád tartozó dolgokból, fontos döntéseket most ne hozz. A hétvégi merkúri-kosban spontánabbakká lehetünk, csak óvatosan a tüzes energiákkal. Old a feszültséget természetben járással, valamilyen neked tetsző kreatív tevékenységgel töltődj.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Fogadóidő a stúdióba: minden nap: délután 2 és este 20 között – hétvégén is!
Messengeres foglalkozások már délelőtt 10-től egyeztethetőek.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu