Spirituális program az év utolsó napjára

SZILVESZTERI JÓSLÁS!

Nézz bele a sorsodba – a teremthető valóságodba!

“A szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életem része. Felelősséget vállalok az éltemért. Testem-lelkem-szellemem teljességben van belső valódi énemmel, mentes minden gátló hitrendszertől. A szeretet és a belső béke energiáját árasztom a világra, megértő, együttérző és szeretetteljes vagyok. Csodás létezőként tekintek magamra, akinek jogában áll mindig választani. A határtalan szeretet fényét választom most, a csend békéjében.” – A felelősség mantrája.

A 2019-es év a számmisztikát tekintve 3-as év lesz, asztrológiai szempontjából pedig a Merkúr éve – a kölcsönös kommunikáció, a szövetség, a megoldások keresése és együttműködés éve, aktív életörömmel telítve. A Merkúr a gyakorlatiasság, a bátorság bolygója. Az elkövetkezendő évben számos fontos döntés elé állít bennünket az Élet, néha nagyon gyorsan kell majd választanunk. Mivel a Merkúr az idegrendszert uralja, fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő év számodra ez az év, szeretettel ajánlom Neked a sorselemzést. Megtudhatod milyen területeken leszel sikeres, és mire kell nagyon odafigyelned, milyen lesz az egészségi állapotod és rád talál-e majd a szerelem, milyen sorsfordulatra számíthatsz.
Nagyon sok változást hoz ez az év, minden jegynél más és más életterületen.
Ha pozitívak leszünk sok új ismeretséggel gazdagodhatunk, és még a haragos-peres dolgaink is jóra fordulhatnak. Általában sokkal elfogadóbbak lehetünk egymás iránt. A tanulás és a tudás fejlesztése is nagy hangsúlyt kap majd. Többen kötnek majd házasságot is, és gyermekáldásban is bővelkedni fog ez az esztendő!  Ha az elengedéssel nem lesz gondod – az új hamar érkezik. A Jupiter és a Neptunusz is szövetségben lesz egymással – sokakban felébred az ezotéria iránti vágy, spirituálisabbá válnak, mély szellemi és lelki átalakulásban.

SZILVESZTERI TAROT JÓSLÁS – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS!

Szilveszter napján egy különleges programra invitállak, ahol beleláthatsz a jövődbe.
A program része: TAROT – A személyes év lehetőségei: egészség – anyagiak – szerelem, kapcsolatok – válaszutak. Számmisztika – Párkapcsolat elemzéssel. Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe! Ajándékba: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés –  Angyal jóslás!
A tarot azt mutatja meg Neked, hogy a 2019-as évben mi fog történni a terveid szerint, ha továbbra is úgy gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád. Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya mindig a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsésen változtathatsz! A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Sorsteremtő hatalmad van. Ahogy te változol, változik minden. Varázsold át az Életedet! A tanácsadásra mától lehet jelentkezni.

VÁLTOZZ ÉS A JÖVŐD IS VÁLTOZNI FOG!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok
A szilveszteri jóslásra időpontot foglalni már most lehet: délelőtt 10-től este 20-ig leszek elérhető aznap.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php