Startol a Vénusz éve!

2018. Márciusi energiák – a Kikelet hava.

„Mosollyal ébredj, s leld meg életedet… Éld meg, élvezd, ízleld, szagold, érezd.” – Joe Knapp

Március a hármas rezgése alatt. A Tarot Nagy Arkánumának Császárnője a bejárat és kijárat szimbóluma, egy párbeszédé, melyben az ember egyszerre beszélő és hallgató. A Kreativitás Angyala, a pozitív energiánkat erősíti. A 3-as a közösségi kommunikáció idejének száma. A márciust a Mars bolygó uralja, pozitív aspektusban – Kos energia szimbolizálja. Megérzéseink felerősödnek, álmaid sokat megüzennek.


Március 2-án egy csodálatos teremtő Teleholddal indul ez a hónap, a Szűz jegyében. Egy igen erőteljes merkúri-Kos energia robban be március 6-án – aminek hatására izgalmas új ötleteink, terveink lehetnek. Vigyázzunk, hogy kommunikációnkban nem keveredjünk konfliktushelyzetbe. Óvatosabban közlekedjünk, legyünk körültekintőek. Másnap már a Vénusz megérkezik a Kosba – ez az ismerkedésnek kedvez – társasági összejöveteleket érdemes tervezni – kapcsolatok indulhatnak el… Március 17-én a Halak Újholdban gyönyörködhetünk – varázslatos, gyógyulást segítő energiákban leszünk. Gyógyul a lélek és gyógyulhatnak a kapcsolatok is. A Tavaszi Napéjegyenlőség március 20-án érkezik el hozzánk. Indul a Vénusz éve! Azok a párkapcsolatok, amelyekben már nincs szeretet energia bizony elmúlnak, de helyette új szerelem érkezhet meg. Még egy Teleholdat üdvözölhetünk március 31-én – akkor a  Mérlegben telítődik. A mérlegelő elem elhozza az együttérzés, megértés lehetőségeit. Meglévő kapcsolatok elmélyülhetnek, és az egyedülállók párra találhatnak. Az a holdállás egy vénuszi energiát indít el, ami kapcsolatainkban kiteljesedhet. (A szentség ellen vétők, karmikus tisztulásban vannak, és a kapcsolatot nem igénylők, vagy az attól félők pedig szintén csak egyedül maradhatnak…)

Milkiel a Tavasz angyala. Ő hoz életünkbe, ha kérjük új ötleteket,  új szerelmet vagy éppen segít alkotókedvvé alakítani az álmodozást. Hívd őt, ha tavasszal a megtisztulás a célod, vagy ha a lelki egyensúlyodat szeretnéd helyre állítani.

 

Varázslatos energiákkal köszönt ránk az idei tavaszelő – ara kér, és azt  üzeni Neked, hogy: Szívből élj, és szívből teremts!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – sorselemzés.
Szerelembevonzó Angyalmágiák – Kapcsolat tisztítás, megerősítés.