SZAKRÁLIS CSAKRA MANDALA

A Szakrális csakra csodás narancsszínben tündököl.
Kapcsolataink megélése, miként  viszonyulunk a pénzhez, az érzelmi egyensúly megteremtése, az ősi érzelmek, áramlás az élettel, az érzékiség, intimitás megélése, a kreativitás, rácsodálkozás, lelkesedés széles skáláját foglalja magába. Ehhez a színhez is kapcsolódik a szexualitás és a termékenység, akárcsak a vöröshöz. A narancssárga az öröm színe, és elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket.
Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást.

A HIT FÉNYE VILÁGÍTSA BE UTADAT!

A HARMONIKUS SZAKRÁLIS CSAKRA ERŐSÍTI AZ ÖNBIZALMAT ÉS A KEZDEMÉNYEZŐKÉSZSÉGET, BÁTORÍT, JÓSÁGRA ÉS NEMESSÉGRE SARKALL!

A szakrális csakrát Gábriel Arkangyal  harmonizálja, és hangolja.
Az illóolajok közül ajánlom leginkább: a Bergamott, az Ilang-ilang, a Ciprus, a Szegfűszeg és a Gyömbér olajokat. Kristálykövei: Ámbra,  Holdkő, Karneol, Narancssárga Kalcit és a Topáz.

A párkapcsolati problémák széles skálája tartozik ehhez a csakrához, mint például a közelség és távolság, az odaadás és a dominancia témái. A legtöbb betegséget a kapcsolati problémákon kívül az okozza, hogy nem szeretjük eléggé magunkat, s mindez gyakran a nemi szervekben okoz gondot.
A szakrális csakra zavarai különböző testi betegségeket okozhatnak: bélgörcsök, felfúvódás, gombás fertőzések, gyomornyálkahártya-gyulladás, hajproblémák, elhízás, hólyaggyulladás, méhmióma, méh-problémák, menstruációs gondok, petefészek ciszták, szexuális zavarok, változókor. Lelki problémák: étvágytalanság, emésztési zavarok, orgazmusproblémák, kapcsolati problémák.

Harmonizáló mantrája: „A kreativitás szétárad bennem”.

Ha egy csakra blokkolt, azaz nem működik megfelelően, az hatással van mindennapi életünkre is. Figyelj oda magadra – ÉLJ EGÉSZSÉGESEN!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot.
Grátisz: csakraharmonizálás – energetikai rezgés szint emelés