Szárnyaló szabadságvágyban

Uránusz a Bikába lépett és egészen 2026-ig itt is fog tartózkodni.

Az Uránusz a a Merkúr magasabb oktávja, a szellemi fejlődés képviselője, a szabadság és a függetlenség planétája. Az éjjel villámlással, viharos égzengéssel érkezett meg.

“Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad. A függés szenvedés, a függetlenség boldogság.”  – Buddha

Az Uránusz a korlátok szétfeszítésének, a kitörésnek és a hirtelen váltásnak a szimbóluma. Ebben van romboló energia is, ám minden erejével egy magasabb rendű létezésre törekszik. A Bika az biztonság bolygója, a  megfontoltság, kényelem, stabilitás és a harmóniára törekvés jellemzi. Az Uránusz újít, megszegi a hagyományokat  és radikális változásokat okoz, abban a jegyben ahol épp vendégeskedik. Most a Bikában telepedett le jó pár évig. Meglepetésszerű változások elé nézünk a hét éves ciklusban, mindabban, ami  a Bika jegyét szimbolizálja. Karmatisztító folyamatok is megindulnak, változásokat hozva az emberi kapcsolatokkal, és a vagyonnal, gazdasági élettel  kapcsolatosan is.  Mivel az Uránusz lassú bolygó egy hosszú áthangolódásban lehet részünk. Egy komoly ébresztő időszak következik. Az Uránusz hatása meglepetésszerű, kiszámíthatatlan és sok esetben erőszakos.  Az Uránusz helye a teljes asztrológiai képletben megmutatja, hogy miben szeretnél valami rendkívülit tenni.
Az Uránusz őrzője Uriel Arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság. Idézd meg őt, ha szükséged lenne a segítségére.
Erős szabadságvágyat hozhat az Uránusz a Bika napjegynek, és a vizes Skorpiónak is – ha új utakra lépnének fontos, hogy ne kapkodjanak. A meggondolatlan lépések nagy bajt hozhatnak.
A Tűz jegyek közül az Oroszlánnak kavarhatja meg az életét ez az időszak a legjobban.  A Bak, Szűz, Rák, Halak napjegynek harmonikus lehetőségei adódhatnak. Az Uránusz segít a lebontásban, a Szaturnusz  az építésben és a Merkúr pedig a zseniális ötleteivel segíti a kommunikációnkat, és a Jupiter meghozhatja a szerencsénket is.
Törekedj a belső biztonságra, légy rugalmasabb, légy egyedi, fedezd fel újra önmagad.
Ne féljünk a nagy kezdeményező, kockázatvállaló, eredetiséggel megáldott, mágikus erőtől – az Uránusz a szabadság érzését hozza el számunkra.

Szeretettel várom spirituális tanácsadásra az exoterikus és ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot-elemzés
Energetikai tisztítások – spirituális terápiák
Budapest, Örs Vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php