Szellemi vezetőink – ősi segítőink

Mindenkinek vannak szellemi segítői – még ha közvetlenül nem is érzékeli őket.

Sokszor olvashatják nálam a napi tarot elemzéseknél, hogy kapcsolódj szellemi vezetőidhez, segítőidhez – jó tanácsért, szellemi útmutatásért. Gondolhatod őket fénylényeknek, energiáknak, angyaloknak.


Végezz el egy egyszerű gyakorlatot, ha kedved támad felvenni velük a kapcsolatot. Ha behangoltak és aktívak a földcsillag, a kauzális, a lélekcsillag, és a csillagkapu csakráid  csodás kapcsolódást tapasztalhatsz meg. El is kezdheted a meditációt:

Gyújts meg egy fehér gyertyát, amit előtte megáldottál. Helyezkedj el meditációs pózba, csukd be a szemed, és menj le alfa állapotba –  csendesedj el. Mondd ki hangosan, hogy szeretnél kapcsolódni szellemi segítőidhez – és maradj benne a meditációban. Ne izgulj, lazulj el, hamarosan érkezik.
Nemcsak egy lehetséges segítőd létezik, többen is vannak, egy egész csoportot alkotnak. Ilyenkor mindig az a segítő jelentkezik, lép elő, aki éppen a meglevő feladataidban tud hasznos tanácsot adni.

Van aki érzi, van aki hallja, érzékeli a gondolatokat, feleleteket, válaszokat. A meditációban a jelenléte alatt kaphatsz tőle útmutatást terveid megvalósításához, életcélod, sorsod beteljesítésében.
Néha a tudatoddal beszélnek, néha a tudatalattidnak üzennek, néha álomformájában súgnak, és néha ébrenlétben gondolatokkal mutatnak utat.
A meditáció zárásaként köszönd meg nekik a gyógyító lehetőséget.


Ezek a fontos információk mindenképpen eljutnak hozzád olyan formában, ahogyan a segítségedre lehetnek. Mindig olyankor meditálj velük, ha erre késztetést érzel.
Bízz bennük, bízz az Univerzumban, és bízz önmagadban – megérdemled ezt a csodás lehetőséget. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu