Szent István napján

ISTEN ÉLTESSEN MAGYARORSZÁG!

“Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.”- Szent István király


Fordulj ma is mély együttérzéssel mások felé! Segíts másokon, ahogy tudsz, meglátod milyen jó érzéssel fog eltölteni. Ha hálás vagy minden nap csodák várnak rád, csak észre kell venned.
Tarts leltárt a bensődben és tegyél pontot a kérdőjelek és felkiáltó jelek helyébe. Zárj le mindent, amit megtehetsz, és oldd meg, ami még megoldatlan, mert csak így biztosíthatod, hogy friss energiák, dolgok és emberek kerüljenek az életedbe.
T
ervezz, legyen pozitív jövőképed – ismerd fel a lehetőségeidet a megváltozott körülményekben – tudatosan tégy meg mindent az álmaid megvalósulásáért – légy felelősségteljes sorsteremtő.  A marsikus-plútói energia is erre inspirál – használd bátran spirituális istenemberi erődet.
Ezen a csodás energiákkal megáldott napon tiszta szívből kívánom, hogy: A Szűzanya tisztító, magasfényű szeretet energiája ragyogjon le rátok. Szeretetben, hasznos időtöltésben, felszabadult életkedvben teljen el az ünnepi hétvégétek! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu