Szeptemberi portál napok

Misztikus energiák hatnak

A maják szerint ama bizonyos portál napokon ablak, vagy kapu nyílik az Univerzumra, és az energiák magas rezgésszámon futnak be a földi világunkba. A portálnapok hatalmas energiákkal telítettek – magas rezgéssel, kozmikus hatással jelentkeznek. Mélyen elfojtott érzések-érzelmek is felszínre kerülhetnek. Különleges felismeréseink érkezhetnek a jövőnket illetően éber valóságban, álom formájában – hasznos figyelni a sugallatokra.
Van, aki ilyenkor fáradt lesz és van, aki alvás zavarral küzd és van, aki még érzékenyebb lehet. Tudd, hogy azok a helyzetek, dolgok és emberek melyek most hozzád közel kerülnek, egyáltalán nem véletlenszerű események – az égiek meg akar mutatni neked valamit vele.

A nagyobb energiákat képviselő, kihívást hozó, magas rezgésű portálnapok ebben a hónapban: szeptember 1., szeptember 8., szeptember 12., szeptember 29.


Ezeken a napokon egyeseknél az intuíciók, előre megsejtések felerősödhetnek – a misztikus energiákban a legjobb meditálni, befelé figyelni, kapcsolódni a fenti világokhoz, szellemi vezetőidhez. Ilyenkor végzem a leggyakrabban a plejádi meditációkat: a nem tér – nem idő fénykamra a kedvencem.
Mivel nagyon magas rezgések vannak, az új kezdetekben is segíthet.
Lehet életmódváltásba kezdeni – gyógyulásra, gyógyításra, angyalmágiára is kiváló minden ilyen nap. De tarot-szeánszra, és tértisztásra is remek energiák lesznek. Érdemes ezekre a napokra előre egyeztetned velem és bejelentkezned hozzám.

Használjátok fel tudatosan a magasfényű energiákat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – szombat-vasárnap is vállalok foglalkozást!
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu