Szerelem, a legszebb érzelem

A mágikus energiákba jó alkalom van a lélektárs bevonzásra!


A lélektársak segítségével könnyebben megértjük és elfogadjuk önmagunkat, valamint segítünk egymásnak a nehéz helyzetekben, kihívásokban..
Egy lélektárssal való kapcsolatban az őszinteség és a feltétel nélküli szeretet kulcsfontosságú, hiszen ezek az alapok erősítik a kapcsolatunkat és segítenek abban, hogy egymás mellett növekedhessünk és tanulhassunk.
A lélektársak találkozása általában megelőzi a születésünket, mivel arra a világra vándorlunk, ahol újra egymás közelében lehetünk. Ez a kapcsolat lehet baráti, családi vagy még romantikus is, attól függően, hogy milyen céllal és tanulási lehetőségekkel rendelkezünk.
A lélektársak kapcsolata általában mélyebb, mint egy átlagos kapcsolat. Tudják, hogyan támogassák egymást, megértik a másik igényeit és látják a valódi önmagunkat, még akkor is, ha mi magunk nem látjuk.
A lélektársak segítenek nekünk abban, hogy felfedezzük a belső erőnket és tudatosságunkat, és segítenek abban is, hogy megszabaduljunk a régi, negatív mintáinktól.
Nem mindig könnyű, hiszen mindig van lehetőség konfliktusra és kihívásokra. Azonban, ha mindkét fél hajlandó dolgozni a kapcsolaton és fejlődni, akkor ezek a nehézségek csak tovább mélyítik és erősítik a kapcsolatot.
A lélektársak megtalálása nem mindig egyszerű, de amikor megtörténik, az egy csodálatos élmény és áldás lehet. Az együtt töltött idő minden pillanata értékesebbé válik, és együtt növekszünk és fejlődünk a lélektársunkkal.
Békülést, megbocsátást segítő energiákkal, összerezegtető angyali áldással, kapcsolat tisztítással, kapcsolati rontáslevétellel, szerelmi jóslással, lélektárs bevonzó fehér mágiával várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, de vállalok videóhívásos – előre egyeztetett – foglalkozást is, érdeklődj a részletekről nálam.  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu