Szerelem választás – messengeres konzultáció

Kiben bízzál…

Az ember hajt az országúton, és meglát egy kígyót, mozdulatlanul az úttest közepén. A fickó megállt, és látta, hogy a kígyó megsebesült. Ezért hazavitte, ápolta, meggyógyította. Amikor a kígyó fölépült, kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy elmehessen. Ahogy a csörgőkígyó kifelé tekergődzött, megmarta a lábán. Mielőtt a méreg végzett volna vele, még odaszólt a kígyónak: „Befogadtalak, etettelek, meggyógyítottam a sebeidet, és most azzal fizetsz, hogy megmarsz?” A kígyó megállt, és azt válaszolta: „Ez mind igaz. De mindeközben végig tudtad, hogy én kígyó vagyok.” – Steve Berry


Messengeres konzultáció.

Messegeren kerestek párkapcsolati jóslás ügyben. A tarot konzultációt ajánlottal fel számára ami tartalmaz számmisztikát is. Megmutatja a közös jövő lehetőségét, mibenlétét, feladatait és minőségét. Egy csipetnyi asztrológiát arra, hogy a hölgy holdja hogyan illeszkedik a férfi napjához. A közös harmonikus hangolásokat keressük.  Milyen lesz köztük a szeretet-szerelem, s hogyan tudják a kihívásokat kezelni. A tarot megmutatta az érzelmeket, a lehetséges közös jövőt is sejtette. A férfi energiát is látva, összegezve az információkat a hölgyhöz fordultam:
Semmi, de semmi olyat nem látok ami azt mutatná, hogy ezzel a férfival dolgod lenne. Nincs közöttetek karma, se nem ikerláng, se nem lélektárs. A minősége inkább a csaló! Be fog csapni, meg fog vezetni és meg fog lopni hamarosan, ha el nem engeded az életedből.
A hölgy mint aki meg sem hallja, csak azt hangoztatta, hogy: Olyan jó vele lenni. Igaz, hogy átkozódik, meg néha elfelejt eljönni a randira is, de azért én szeretem, feltétel nélkül – mondta. Ez nagyon spirituálisan hangzik – folytattam tovább a mondandómat. De vedd észre kérlek a jeleket, ne legyen késő – én szóltam.
Pár hét múlva ismét megkeresett: Igazad lett… – mondta bűnbánóan.  Az égiek sosem hazudnak – sajnálom, hogy nem hallgattam rád. Tényleg becsapott az ember, érzelmileg is meg  is lopott. Most azt szeretném, ha segítenél elengedni a szívemből is, a tudatom már tiszta  – kérlelően mondja.
Megtapasztaltál  – válaszoltam neki. Ezt szeretted volna, hát meg lett, talán meg kellett élned ezt a szituációt. Most pedig lássunk hozzá a tisztításhoz – tanácsoltam neki. Oldásokkal kezdtünk, aztán haladunk szépen sorban a terápiákkal, ahogy lehet. Heti egy alkalmat beszéltünk meg.
Mára már végeztünk – a kis hölgy csak úgy ragyog, és hamarosan jön is egy új szerelem, az aurájában már ‘látom‘.
Amikor nem jól döntesz, nem követsz el bűnt, csak tévedtél valamiben. Van akit a megtapasztalási segítenek fejlődni. Néha meg kell élni a rosszat, hogy jobban értékeljük a jót!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket – skypeon és messengeren is elérhető vagyok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – energetikai tisztítások
Lelki wellnes – rezgésszintemelő terápiák
Szerelmi jóslás – párkapcsolat bevonzás, szerelmet megerősítő mágiák
Budapest,Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetés szerint.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, a jósláson kívül:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php