Szerelemre hangolva

“Ha nő vagy, tanulj meg férfiésszel gondolkodni, ha férfi vagy, tanulj meg nőül.Ezt a mondatot először egy kitűnő táncospártól hallottam. Tangót táncoltak, s mint tudod, a tangó: misztérium.Két év múlva megtudtam, hogy a lány párt cserélt. Nem tudta a férfi jól vezetni. Éppen azért, mert parancsolt neki s nem irányította. A két magatartást egy világ választja el. Az elsőt a hatalom működteti. Az erőszak, a szolgaság és az engedelmesség; az ilyen tánc sohasem lehet harmonikus. Harmonikus csak olyan kapcsolat lehet, amelyben mindketten szabadok. A vezető szabadon irányít – és a társa szabadon repül utána. Mindketten boldogok. És a táncuk csodálatos. Minden benne van, amit férfiról és nőről, hímről és nőstényről, jinről és jangról, lányról és fiúról tudni lehet. Így kellene élnünk, szeretkeznünk. Így kellene szép párkapcsolatot, házasságot létesítenünk. Így, mint ezek a tangótáncosok.” – Müller Péter

És újra itt  a tavasz, jön a nyár és a szerelem. A kalandok, a flörtök és az igazi, valód kapcsolatok lehetőségei. Tavasszal, nyáron valahogy könnyebb ismerkedni.  Zsong a természet, a levegő is szerelemmel lesz teli – szerelem, romantika. És az, hogy melyik kapcsolatból mi lesz rajtad is múlik. Lehet, hogy csak egy segítő társ, lehet,  hogy  egy alkalmi kapcsolat, lehet, hogy egy igaz barát, lehet, hogy egy életre szóló nagy kapcsolat. Attól is függ te mire vagy kész, és attól is hogyan alakítod a sorsdolgaidat.


Egy igazi, valódi párkapcsolatban  nem elég csak a kémia!
Van olyan, hogy barátnak, szeretőnek meg férjnek való – a bárki jó lesz című fejezetet  most rögtön felejtsd el. Az, hogy ki kihez való az asztrológus szemmel, tarottal, de akár számmisztikával is mérlegelni lehet.

Az előző életben volt a megoldás kulcsa.
Egy kis hölgy azzal keresett fel, hogy elmúlt már 35 éves, és nincs egy normális pasija sem – ő így fogalmazott. Megnéztük az okát. A leányzó előző életében kisgyermekként hunyt el, így nem volt módjában felnőtt nővé válnia. Szüleinek az elválás fájdalmát kellett megtapasztalni az ő leszületésével.  Ebben a spirituális leszületésében azt tanulja meg, hogyan válhat hiteles nővé, tehát fel kell nőnie. Fel kell nevelnie a belső gyermeket is. Lelki fiatal, friss és üde, habár volt már jó néhányszor itt a földön. Mindig olyan férfit választott tudat alatt aki nála mindig idősebb volt. Támaszt keresett. Válasz jött a miért. Most épp azt programozza be, hogy ettől el kell szakadnia, most ebben az életében a hiteles női szerepet lehet megélni. Erre kell felkészülnie.

Terápiákat javaslok neki – amit szívesen el is fogad.
A legutolsó kapcsolatát pedig el kell engednie, hiszen semmi dolgunk nem volt egymással. Az életszám is csak barátot mutat, egyetlenegy jegy sem passzol a teljes asztrológia képletében, a holdjegye is más mint a férfi napjegye. Ez a kapcsolat az elejétől fogva kudarcra volt ítélve. Ezt ő tudomásul veszi. Az elengedés is bevesszük a programba tehát. A tarot lapok  megmutatták, hogy a férfi sem nem volt vele boldog, tartósat ő sem akart. A feng-shui elemük is ütközött, diszharmóniát kavart.

A női szerepek: Anya, Amazon, Szerető, Feleség.
A női szerepet nehéz megtanulni akkor, ha a családban nem volt igazi női modell. Már-már van sejtése arról, hogy mit is akar – meg is tudja fogalmazni, hogy teremtse.  Sokat beszélgettünk – helyzetekről, a mi lenne, ha lehetőségekről… Képbe került, és örömmel várja a következő ‘szemesztert’ – még többször találkozni fogunk.

Akit az Isten neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán!
Munkája révén is ismerkedhet, de ahogy az aurájában olvasok azt látom-érzem, hogy nem így lesz. Még egy kicsit kell várnia – felnőni hozzá! – na ugye. De már lelki szinten az asztráltérben egy olyan férfi mutatkozik, aki igen komoly, megfontolt, határozott, a lelke legmélyén azonban gyermeki, vidám, könnyed természetű. Összeillenek. A karakterén kívül még a napjegyét is érzem, a hölgy holdjegyével stimmel. Várakozik… Találkozni fognak, ismerkedni hamarosan.  Az angyalok is jelen lesznek! Összefoghatnak, új közös életet teremthetnek. Nem karmikus a kapcsolat, szabad szívvel választott. És hogy mi lesz? Most még csak ismerkedik a gondolattal.  Dehát mindig a Nő dönt. Izgatottan várom a folytatást…

Ha párkapcsolati gondod van bátran keress meg: Szerelmi jóslás – kapcsolat elemzés, kapcsolati rontás-átok levétel, párkapcsolati tanácsok, kapcsolat megerősítő mágia.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés
Tarot – teljes körű elemzés
Szerelmi jóslás – tarot, számmisztika, csipetnyi asztrológia
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is!

Konzultációk: messengeren és skypeon is.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php