Szerelmetes napok jönnek!

2023 január 3-án  a Vénusz, a szerelem és a harmónia  bolygója belép a levegős Vízöntőbe jegyébe és január 27-ig ott is marad.


Az ismerkedés, a flört, a szerelmi kiteljesedés ideje érkezett meg azok számára, akik az érzelmi teremtésre  hangolódva, magas rezgésszinten élnek. Sokan  rátalálhatnak  a lelki társukra,  új barátságok is szövődhetnek – akár a nagyőt is megismerheted. A  már meglévő  kapcsolatokra is jó hatással lehet ez az állás: barátibb és szeretet teljesebb rezgésekkel lehetsz jelen a hangulatos energiákban. Most könnyebb lesz az ismerkedés, gyorsabban egymásra hangolódhatnak a párok. Mondj igent a randi felkésésnek, nyisd ki a szívedet és kapcsolódj a szerelem hullámhosszára.  Állj bele a nőiességedbe és aktivizáld magad. Amilyen jegyben áll a Vénuszod a teljes asztrológiai képletedben neked az a szeretetnyelved. Kívánom,  hogy találjon Rád a szerelem és a boldogság!


Szerelmi jóslással – szerelmi- és kapcsolati tanácsadással – párkapcsolat elemzéssel – kapcsolati tisztítással, összerezegtető angyali áldással – kapcsolat bevonzási angyali mágiával is kereshettek. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egyeztetett videóhívással – is kereshetsz – érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: